susim
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
susim
MemberTervist,Kas Teie arvates oleks kuidagi võimalik välja võluda mõned sentimeetrid oma pikkusele? Võibolla mingid harjutused(venitused) või toitaineid?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>oktoober 16, 2011 at 4:23 p.l. in reply to: IFBB Women’s World Championships 2011 – selgusid dopingutulemused #317870susim
Membervaga tublid,onnitlen.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>oktoober 15, 2011 at 7:13 e.l. in reply to: IFBB Women’s World Championships 2011 – selgusid dopingutulemused #317650susim
MemberTere hommikust, sportlased on pestud,kustud ja kammitud nagu öeldakse. Grimm on super – ja enesetunne kõigil väga hea. Ca tunni pärast algab eelvõistlus, seega pöidlad pihku eks ma pärast kirjutan mis mulle lava eest silma hakkas. Ma ei tea ehk tehakse kuskilt serbia saidilt ka otseülekanne kui kuulen annan teada, et vähemalt finaali saaksite otse vaadata.Sportlased tervitavad fänne!
joudu poosetamises
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>oktoober 13, 2011 at 10:18 e.l. in reply to: Ott Kiivikas Fast Team – Tere tulemast Veteranide Spordiliitu”, uued “Oti” tootesarja tooted ja Team Kiivikas laieneb! #317374susim
MemberSulan nagu kevadine lumi….Oluline ei ole see palju kaalud, vaid see kuidas välja näed…Ma olen juba piisavalt kaua vaadanud kuidas väikesed mehed kuldmedalied kaelas koju veavad ja keegi ei küsi palju nad kaalusid- vaid see kuidas nad välja nägid…Kulturismi võlu ongi selles, et mida räbalam (loe väiksem ja viletsam ja aukus näoga riietes välja näed) , seda parem on üldjuhul lõpptulemus. Põskedega poisid ja suurte jopedega mehed on atraktiivsed riietes, kuid laval neile üldjuhul medaleid kaela ei panda…Tsiteerides minu kunagist treenerit O.Annust – Lavataga saatsid mind kaasvõistlejate kaastundlikud pilgud kui oma lohvakates dressides ja aukus põskedega kohale ilmusin, kuid kui tuli aeg vahetada dressid poseerimispükste vastu oli kaasvõistlejate kaastundlik mulje kadunud….
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Kuldsed sõnad…Oige ta ole jah,endalgi kaal juba selline nagu olin eelmisel aastal 2 paeva ennem lavale minekut. Veel minna 2,5 nadalat ja sulatada on veel kui pilti vaadata peeglisse
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>oktoober 13, 2011 at 8:44 e.l. in reply to: Ott Kiivikas Fast Team – Tere tulemast Veteranide Spordiliitu”, uued “Oti” tootesarja tooted ja Team Kiivikas laieneb! #317360susim
MemberViisad käes – seega kõik sõidu õnnestumiseks on teoorias olemas. Sain kätte ka oma India viisa ja lennupiletid – nüüd murjamid minu käest ei pääse…
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Laksud hakkavad käima. Kaal oli hommikuks kukkunud 86,2 kilo peale. Asi selles et eile olid jälle pikad seeriad 25 -sed õlg ja rind (pikkade seeriatega tõmbab ka vett korralikult lihasesse), enne viimast toidukorda oli kaal 88,4kilo (mis on tavaliselt peale sööki kaal), nähes et kaal on juba piisavalt kõrge, otsustasin ,et jätan õhtul oma kolm “Oti tervisemuna” söömata, tavaliselt soolan neid veel korralikult + hapukurk + tomat. Jätsin ära ja jõin tassi meega teedja mõned aminohappekapslid ja Omega 3 ning Joint + . lisaks päevakübara ekstrakst, et haigusepoiss ligi ei hiiliks. Ööga tuli maha 2,2 kilo (ehk siis ca kilo rohkem kui planeerisin, tahtsin ära näha 87,0 või 86 lõpp). Ega midagi panin täna toitu juurde ja asi liigub igal juhul õiges suunas.86.2kg?Ott sinust pole varsti seal miskit jarel ka teised kaasaarvatud,koik te nallutate seal?jube moelda
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kuid edu teile
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>oktoober 11, 2011 at 12:40 p.l. in reply to: IFBB Women’s World Championships 2011 – selgusid dopingutulemused #317083susim
MemberNatalia – 3
Oleg – 4
susim
Membersusim
MemberEi ole see nii lihtne. Ise olen, trauma tõttu, nädal olnud jõukast eemal.
Ei oska kohe midagi teha, tunnen et midagi on puudu. Nagu elul poleks enam mõtet.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
susim
MemberTänud archangel !

kaal 74kg
tubli.
susim
Memberhttp://www.fitness.ee/?act=article&articleID=668Janar, kas kasutad võistlusteks valmistumisel mõnda siin toodud viimase nädala skeemi, või oled mingi uue ja parema mooduse leidnud.
Kõiktundub selles ertiklis loogiline, aga sellest sooladega laadimisest ja meeletust vee kogusest nendel päevadel ei saa aru. Ja hiljem kui läheb süsivesikutega laadimiseks nädala lõpupoole, on ka ju suurt vee kogust vaja, aga siis hoopis vesi väheneb selle skeemi kohaselt.
mina teen seda juba vahemalt eelnevat 10a ja pean seda korralikuks kavaks.
oktoober 5, 2011 at 6:13 e.l. in reply to: VI Innar Mardo Memoriaal – tulemused, pildid, järelkajad #315978susim
MemberKas te saaksite mulle saata ka taispika lingi mailile,et saaksin valja taunloadida omalegi posteri siia saali.ka MM oma ka kui voimalik siis jah inglisekeeles
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>susim
Memberkuidas Iirlastega on??
susim
MemberPaneks jalle vana teema ylesse

LAUPÄEV Hommikupoolikul vesi 1 2 liitrit, alates pärastlõunast vett tarbida minimaalselt Süsivesikud vähenevad alates lõunast miinimumini, kes sai neljapäevaga ja reedega piisavalt laetud, võivad kaaluda süsivesikute vähendamist juba alates hommikust. Õhtul 1 2 klaasi valget kuiva veini
(komenteerija;olen soonud 12oz steak no salt no oil, just grill enne magamaminekut veiniga )
PÜHAPÄEV
komenteerija:olen soonud looma sisefilee 14oz no salt no oil esimene asi hommikul koos veiniga)
Klaas valget veini hommikul Kerge eine, mis sisaldagu nii valku kui süsivesikuid Shokolaad Konjak, whiskey või rumm, niatsiin (mõned ka GABA ja ECA enne lavaleminekut) Soojenda ennast korralikult, pumpa lihased üles
susim | 3.10.2011 18:44
susim
Memberaeroobne on mul 3-4 x nädalas hetkel keskmiselt 40 min kord. Sul oli vaja ainult kaalu ajamiseks seda 1600 kcal? See polnud nii öelda tavaline dieedi kaloraaz?Endal preagu mingi 1900 ja 2000 vahel kaal langeb vaikselt aga kumm on tühi pidevalt ja kõht ka:) Aga see ongi ju loomulik.
kui tunned et kumm tyhi tee endale 1x nadalas carb up ja siis patareid jalle tais 4-5 paevaks,kui eestikateks valmistub siis soovitan veel 1x carb up teha.see on minu arvamus ,sest muidu hakkab lihast s66ma.
susim
MemberAutorPostitused