susim
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
susim
Memberma ajasin oma kuupaevad segamini siin!!!arvasin et est voistlused toimuvad 27,kuid jah hoopis 24!!! seega proovin siis varem tulla kui voimalik et saaxin rahus veel viimased paevad enne voistlusi teha aeroobset ja oma vabakava!!!tean et jalgu ei tohi treenida enne voistlusi nadal….
kuid et ei tohi yldse trennida nadal enne on minujaox uus!!!
susim
Memberolen eestis 21 okt ja trenniga alustaxin ma 22 okt….
nu voix siis kyll mone klubi eest lavale minna!!!
susim
MemberNo mina ikka tulen iirimaalt, kui saan lennu piletid!!!!
susim
Memberhei nalja mehed!! kas see on siin mingi pubekate web voi???
susim
Memberjah,oli endalgi sellised jamad.
tuleb ikka korralikult end soojax liikuda ja tega venitusi.
ja minna masaazy!!!!! regulaarselt..
susim
Membersweet potato on magus ja sisaldab rohkem tarklist….
susim
Memberkulub ikka oma jagu ara,nyyd vahe rohkem,kui tuleb ette hakata valmistuma voistlustex.
soendust 10-15 minti
raskustega tegelemine 1,5 tundi
ja aeroobikat parast 30 minti!ja kokku tuleb oma 2,5 tunnikest!
susim
Membersiiani pole midagi juhtunud.
teen enne voistlusi erinevat programmi,!!masii perjoodil muudan harjutusi kuid programm jaab samax!!
ja kava on oti poolt saadud..
thanx poisid et muret tunnete,kuid minuga koik korras.
susim
Membermina isiklikult olen kasutanud kiivika programmi juba oma 2 aastat ja olen ka juba voistlemaski kaionud.saavutanud 2se ja 1se koha!!
nii et programm tootab vaga hasti!
susim
Memberoige!!!!
susim
Memberkui kaisin eestis puhkamas ,siis ma otsisin ka ja leidsin ikke Planet Sport
susim
MemberMida??
Eesti sportlased ei leita enam riideid poest!!
Ma ei julge kohe voistlemagi tulla,nii suured on juba sealsed sportlased!!
kid soovitaxin jah,minna hip hopi poodidesse,seal peax ka olema ju laiasid pyxe!!
Kuidas neid nyyd nimetati,,,,kottpyxid vistt!!
susim
Memberex ikka trennitehes,ega muudmoodi ei lahe!
susim
Memberma ei tea kui palju teil seal eestis maxab kuid siin tehaxe mulle 50¤ tunniga.ja massaaz annab jah lihastele paremat arengut ning aitab ara hoida luihaste pinget.enesele ka vaga hea kergendus.kui tegeled spordiga ja eriti veel kulturismiga ,on vaja masaazy ysna regulaarselt teha,,,
susim
Memberhakkasin kaima oma 7 kuud tagasi,masaazis kellel muidugi oli 9 aastat kogemusi sellel alal,kuid ta ikka vaitis mulle et koik lihased paistavad olema heas vormis ja et ma ei vaja eriti massazi.
kuid siis vahetasin masoori,ja temaga hakkas mul pihta ouduste piinamine.ta on jalgpalli meeskonna masoor ja ta leidis et mu lihastes on vaga palju suuri munasid,eriti jalgadel.olen kainud tema juures juba 4 kuud ja iga teine nadal massazis kuid nyyd annab juba ysna haid tulemusi.kuid kas 2x kuus on vahe kaia.ise olen juba tegelenud kulturismiga oma 3 aastat.ja teen trenni vaga tosiselt.4x nadalas.
-
AutorPostitused