susim
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
susim
Membersorry jah selle eesti keele parast,pole ta mul eriti jah kooliajalgi hea olnud.kuidagi venitas ikka koolipoisi hinde valja,ja veel nyyd tegelen ju aint inglise keelega.
kuid jah ma sain kyll selle lehekylje lahti http://www.ribbf.com
ja ma veel ei tea kelle all ta voistleb siin inglismaal kuid jah seal moskvas ta ei kainud,oli olnud indjas.
susim
Member
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> olexin voinud kyll jah.ex laheb jargmine kord paremini!!!susim
Member
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> onnitleme siis otti
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>susim
Member
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ojee hoiame ka siinse iirimaa R.I.B.B.F kollektiiviga poidlad pius
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>susim
Memberega siis ma nii jama ka olnud.on lihtsalt antud kitsamad olad kui monel mehel.kuid jalgadega loin mehe ara kyll.ja vahe on ka selles et ta on teinud trenni 15 aastat ja mina 4 aastat.kui ma veel treenix oma 11 aastat kas siis usute et polex suurt massi peal??arvan et 4 aastaga olen ma vagagi edusalt endale PUHTALT lihas massi peale saanud!!!!!
Member
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> jah,join siin ka oositi kella 1-2 vahel sheiki kuid ott lausus mulle et polegi nii oluline seda oist juua.ex muidugi iga mees teab ise mis teeb
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>susim
Memberohtune sook on sul kyll vagagi korrast ara,kas sa sood neid koiki roogasid samal ajal voi on sul mingi vahe ka.Tahad vahem sysivesikuid tarbida ohtuti siis unusta olu ja kardul ara!!
ja pane rohku rohkem kana ja kalkuni lihale.need on hea valgu sisaldusega,kui kohupiima syya ei taha!!
susim
Memberselge,arvan ka et olen nyydsex kuiv kuna eelmised voistlused olid 26 sep ja nyyd olen olnud dieedil juba sep algusest.ex votan aeroopset vahemax ma arvan.??
susim
Membernu minu arust ei aita ta midagi treeningule kaasa.vaid teeb su naha pruunix .ja norm kaia olex 2x nadalas!!ja vaata et paevitus kreemi kasutad!!
susim
Membertulex ka kui olex voimalus!!!
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> olex oma kopter lendax juba 
susim
Memberkaisin ka nyyd voistlustel ja ka suured proffid siin joovad pisikese suveniir pudeli konni sisse!!!
ma ei moelnud et 500ml kulinal sisse,vaid pisikese 50ml;
??:”>susim
Member
??:”> mina alustasin oma 4 aastat tagasi.olin siis 70kg170cm pikk.nyydsex on kaal 85 massiperioodil ja voistluskaal 78-80kg.ostma hakkasin tooteid 2 aastat hiljem.nyyd tarbin iga paev.
Member
??:”> pane suhkruga.
Membersee on toesti hea kysimus!
ise tootan peakokana siin iirimaal ja minu kulutused on poole vaixemad.sest nagu sook toopaevadel on TASUTA.
kuid summadest raakida siis vast kuus laheb oma jah 4-5 tonni+ suplimendid.oma aastas tirib panga arve ikka vahemax!!
susim
Memberjah on ka siin mingid ruumid kuid,puudus on hantlitest.millegagi end nati yles pumbata,sest siin veame kaasa ise neid.ja olen lugenud et voib votta yhe mini suveniir pudeli,kuid jah siin vennad panevad lausa suurest pudelist.jai endalgi suu lahti.ikkagi jah iirlased!!!
AutorPostitused