susim
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
susim
Member
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> oh neid noori,arenege saage vanemax siis vaatate teise pilguga peeglisse
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>susim
Memberkysisid ju abi,sa ju alles 16,mida sa poed oma keha parast,sa arened.ma ei oelnud et sa sisse endale ajama pead,korralikult soo,tervislikku toitu.
koik pubekad muretsevad oma keha muutuste parast,et vormid tulevad,kuid naised ongi ju puusadest laiemad,see ju sexykas!!motle kui sa olexid olgadest laiem kui puusades,see ju mehelikkus.naised kasvatage puusi ja kergem synnitada.
susim
Memberarmas sober
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> mix on sul vaja siin dieeti veel pidada,kui sa niigi nallutad end peale 6.see on sul tegelikult vanusest ,SA HAKKAD NAISEX SIRGUMA,sest koik 14 aastased tydrukud on ju alles lapsed,ilma tagumikuta.sooma pead muidu jaad k2ngu
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>susim
Memberjah,kaela trenn vaga ohtlik,ma tegin ka kord,kuid nikastasin kaela tagant narvi soont ja jousaal unustatud 2-3 nadalax.kuid jah kord tark mees mulle ytles et kui treenid kaela jamedax siis jalle paistavad olad kitsamad
Memberega jah eestiS ongi see mis masendusse ajab “RAHA”
siin olen hadas et ei jatku raskuseid
Member
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> 15 aastased ja juba nagu Van Dammed siin.mul endal on praega 42cm voistlus ajal ning vanus 29. 
susim
MemberIirlased loevad ja imestavad,milline viha seal South and North vahel on
susim
Memberega ikke ole kyll
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> kust sa tead???akki arvad et ma ka keemik??
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>susim
Member1,68 m 87kg 29 a
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>susim
Memberjah,midagi on sul valesti kyll,kuna ma olen ka teinud oti dieedi kava ja mul tuleb joudu just juurde
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> sa pead ikke oma soogi,puhkuse ja trenni kava yle vaatama
“>susim
Membermina olen ajanud eelnevad 4 aastat VEET kREEM ja seda saab osta igast supermarketist voi apteegist!!
kasutamis juhend:maari kreem karva rohke pinnale ja hoia 15 min peal, vota see eemaldus plaat mis on selle kreemiga kaasas on siis kraabi see kreem maha ja mine dushi alla
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>tulemus hea ja karvkasv on hooletu vahemalt nadala

susim
Membertanx lads!!polegi kallis,2,500$.siin raagivad et 8000€.ok
Memberno vanuspole kyll vara,kuid kui kardad et kasvu kinni paneb siis jalgi ikke reegleid ,puhka ja toitu korralikult.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>