susim
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
susim
Member1,68m,87kg,29a
susim
Membersusim
Memberkaugeltki mitte,kohveiin just tostab keha temp ja poletab rasvu
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>susim
Membersai siin ka antud monda aega,kuid peale trenni paeva.ja ei juhtunud midagi,jargmine paev oli ka norm.nii et koik doonoritex
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>susim
Memberjep ma arvan ka….
susim
Memberkeeda kodus endale koogivilju ja kana liha,ning aseta toidu karpi.vajadusel soenda voi soo kylmalt
??:”>susim
Membermina tegin kord nii,et oli vihmane ilm ja libistasin end jarsult marjal murul spagaadina maha ja kais hea valu labi,kuid nyyd ei ole see probleemix isegi kylmalt maha saada:-)vaata pilte galeriist meelis susi!!!!kuid nyyd ikke treeningu paeval teen venitusi jalgadele igal korral seega 5x nadalas et hoida head tulemust.
susim
Membermix nii narviline????
??:”>las kysivad.voibolla ei viitsi otsida.lihtsam kysida
“>susim
Membermis nendel body-builderite kehadel viga on et neid ei taheta modellidex???
“>susim
Membernu mis siin toimub???palun kannatust!
susim
Membernu mul kulub eurodes:89€kuu jousaali max,lisandid 300€ kuu,toit tapselt ei tea kuid oma 500€nu kokku 890€ eesti rahas 13 884 eeki…nu mehed panem motlema ah???
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>susim
Membernu siin on juba ennegi sellest raagitud.otsides leiad lahenduse
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>kasuta VEET kreemi…..
susim
Membersusim
Memberkuulsin niipalju et oli vaga ponev olnud
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>susim
Memberkui kodus treenid ,siis ma arvan et toituda korralikult , ja ei lahex veel pulbriteni!
ja pulbrid ju ka kallid
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>AutorPostitused