susim
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
susim
Member
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> kova areng ikka.moelge mehed mis tuleb 10 aastaparast!
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>susim
Memberendal on tatood juba 4 aasta tagused ,siis kui kaal veel oli 74kg.nyyd olen voistlus valisel ajal 95 kg ja tattood on ikka yhesugused
Member
Membervara sellest moelda juba,pole veel NOVEMBRI omasid maha saanud
susim
Membertere .palju onne ka minu poolt.edu edaspidisteks;-)
susim
MemberThe Only Federation in ESTONIA to drug test all their winners.
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>susim
Membermiks te ta siis tagasi robocopi ei vii,saaksite sealt uue ja varskema;-)))
susim
Memberkulla mees protein on inglis keelsest s6nast t6lkes estikeelde valk
susim
Memberoooo
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> eesti on rikkaks saamas juba jaotavad ka kulturistidele nanni…
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>susim
Member
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>susim
Memberikka edasi harjutama, kuni saad maha;-)
susim
MemberSoodsa öömaja pakume orienteeruv hind alla 200.- krooni öö, Reval Nord Hostelis, see asub ka mitte kaugel Salmest, jala minna, seal on ka toidu valmistamise võimalus, jõusaal, pesemisvõimalus. Ühesõnaga kõik mis vaja ja arvestades Tallinna hindasid, siis mitte kallis.
Mina võistlen ka, nii et kingitusi ei tule.
mis mottes kingitusi ei tule?
Memberhomme teen proovi;-)
susim
Membera see vedelik mida oled tarbind peab ju kuskile minema, mida keha ära ei tarbi, et siis kas higistad või kused ju loomulikult välja-nii palju kui jood
taiesti oige jutt,mul ka 2-3x oositi kaimal

susim
Membermul pole ka olnud seda magusa isu juba tykimat aega olnud ja endal on veresuhkur korge,eriti just hommikul ja suu on ka vaga kuiv (hommikul)
kui on midagi sellist siis mine tsekka arstijuures oma veresuhkru taset just hommikul ja ara midagi ennem soo kui oled oma testi ara teinud.
“>AutorPostitused