susim
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
susim
Memberka siit merede ja magede tagant onne & edu….
susim
Memberwhat a f**k l6petage juba 2ra,j6ulud on ju rahu ja sallivuse aeg mitte kiskuda siin
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>kyllalt seda labast loba!
susim
MemberKui te oleksite Iirimaale aastal 2001 tulnud siis oleksite selliste parempoolsetega juba mone aja parast harjunud.
Peale 3 aastast siin olemist tulin tagasi Eesti oli minu jaoks nagu paradiisi tulek,koik olid nii ilusad ,sober vaatas mind lolliks lainud ,et keda ma vaatan.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Naide,kui elaksite Ameerikas kyll te ara harjuksite.Ilu on vaataja silmades!!!detsember 10, 2008 at 11:10 p.l. in reply to: 2009 aasta Fitness.ee perekalender nüüd saadaval! #174520susim
Memberkas mind ka sinna nurka kuhugi panite?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>susim
Member
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Kurb,nii ilus aga loll…..november 24, 2008 at 6:50 p.l. in reply to: Klassikalise Kulturismi MM 2008, kuidas läks meie poistel&tüdrukul ? kommentaarid, pildid, muu #172041susim
Membernu palju palju edu ja suured onnitlused ka minupoolt
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>november 17, 2008 at 9:41 e.l. in reply to: III Innar Mardo Memoriaal: Eesti MV 2008 ja Fitness.ee Cup (FOTOD) #165428susim
MemberJah mis ma oskan oelda,tublid olete.Kuid miks ei ole tehtud -80kg voistlejatest pilte?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> eks jaan ootama galeriid
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>susim
Membermina kyll habi ei tunne ,kaal 78kg ja tulemused :
kykk 215kg+,rinnalt surumine 120kg, joutostmine 215kg+
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>november 7, 2008 at 9:27 e.l. in reply to: Valu vöökohas-alakehas-kubemes,kühmud, kubemelihase venitus-vigastus, kubemesong, song. Ja EV meditsiin #171309susim
MemberNii,yhesonaga tuttav lugu sellest.minul hakkas ka valutama sealt samast kohast kui k6nnin ja teen venitusharjutusi.Valu arvan et tekkis sel p6hjusel ,et hakkasin tegema kykke suurte raskustega ja j6ut6mmet suurte raskustega,trenni tehes valu ei tunne,kuid parast trenni vahel isegi kui k6nnid nagu jalg veaks alt ja vajud kylili
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> .Ime rohi selle vastu on ikka korralik trenn, puhkus ja mitte rapsimine.Usu mind aitab,mul v2hemalt kyll.Kaisin spordi arstil ka need aint nati venitavad ja ytlevad take it easy.november 4, 2008 at 11:18 p.l. in reply to: Men*s World BB Championships 2008 Bahrein, Manama-report #171088susim
Memberjah,mis ma oskan oelda,panen Oti esi 6 hulka
susim
Memberkardan seekord tulla,eks teeb teinekord.
susim
MemberSai tehtud ise ka,siis kui ei kainud saalis 3×6-8 tuli juba ara kyll.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kuid peaks selle endale 6lapaevale sisse sokutama…
susim
Memberhappy happy birthday.
“>