supp
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
supp
MemberNo ma loodan, et see annab ikka jõudu ka juurde
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>, Mitte lihtsalt tarbimiseks
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Järgminekord tuleb vist kombo osta
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Aga okei, eks siis ma arvan, et ma kasutan enne ja pärast trenni seda.
supp
MemberOkei, kuna kedagi rohkem ei tulnud… siis otsustasin 2 soovituse põhjal panna tellima hera80.
supp
MemberNO KEEGI ?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>supp
MemberOleks muidugi
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Aga point ongi see, et esialgu 1.. Veel sain targemaks, et Prode sisaldab palju BCAAd, mida heras pole .
AGA SIIS KÜSIKS ÄRA, KUMB?
Üks kahe tunnipärast on vaja otsust.. siis läheb tellimine käiku .
supp
MemberKui kiiresti see hera80 pakend otsa saab? Lugesin, et vaid kuskil 16päeva peab vastu … aga nii ruttu uut kotti ka ei saaks, kui see otsa peaks saama. On üldse keegi prooinud Prode90 ? Natukene võiks vist kaalust alla ka saada .. Pikkus 183 kaal 76 . Prode sisaldab rohkelt kaltsiumit jällegist.
Nii, tänud veel soovituse eest.. hakkab juba selgemaks muutuma
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>supp
MemberNonii. üks inimene soovitas hera … Veel kellegil soovitada ? Kumb ?
Hera jällegist saaks kiiresti otsa ma mõtlen … kui prode aeglaselt imendub jne … IKKAGIST, sooviks veel mõnda soovitust, AGA Argo, eks sinu soovituse võtan ka arvesse:)
-
AutorPostitused