supp
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
supp
MemberJa mis selle sojaga on ?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>supp
Membersupp
MemberMida ise soovitaksid?
supp
MemberOn kellegil häid tulemusi olnud selle tootega ? – http://www.bodyvision.ee/default/products/eritoidud-sporditoidud-toidulisandid/proteiin/100-whey-gold-standard.html
HydroISO jääb vist alla
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>supp
MemberNohjah, viimane eine tuleks siis üpris hilja, ütleme nii, et 22.00 läheks alles tegemiseks siis
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Niiet, ma arvan, et nii vist ei ole väga sobiv või mis ?supp
MemberNii, nüüd tekkis küsimus enne trenni söömise kohta … 400g kanafileed, 125g riisi, 2 muna, 1 tomat, 2 viilu sepikut ja tass petti… Tundub liiga palju kuidagi
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Kas on vaja eesmärgiks midagi neist vähendada ? Kana ?supp
MemberMass effekt .
supp
MemberLisan varsti labakäetest pildi .. veidi kannatust veel .. Nimelt, mul on lausa luud suuremad kui teisel käel ..
supp
MemberPõhimõtteliselt võin oma treeninguid jätkata võrdselt ?
Angelo: Ma teen pildi homme ja postitan siia .
supp
MemberAh, fasti omi pole mõttet koguaeg ka osta .. saab ka odvamalt
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>supp
MemberOskab keegi veel öelda ? Ühes äkki rohkem valku, ained vms ?
supp
MemberVaadata neid kavasid, mis siin lehelküljel on, on minujaoks ütleme nii, et võimatud ….
Kuidas öelda, ma käin üpris vanas jõusaalis, kus pole eriti palju võimalusi …
supp
Member+ veel sain täna antibiootikumid peale ? EI mõjuta midagi ?
supp
MemberJällegist mul on sama probleem kreatiiniga …
Kuna kasutamises oli kirjas, et pärast laadmisperioodi teha paus 2-4 nädalat, siis osad ütlesid, et jätka kasutamist, ainult, et 5-10g päevas . Sooviks teada millal neid just kasutada ? Kas enne ja pärast trenni või siis just hommikul ja õhtul ?
supp
MemberNo loomulikult tuleb nüüd toituda ka õigesti … aga küsin ikkagist, mida süüa ja kui palju süüa ? Maitsvad road vms .
-
AutorPostitused