superkaak
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
superkaak
Memberei, ma siiski tahan kaela harjutusi, aga tglt pole enam vaja, ma juba leidsin endale midagi…
superkaak
Memberminuarust vahet pole, mõjutavad mõlemad trapetsit, ma isiklikult teen eest ja ei kurda…tagant on ebameeldiv mul teha
superkaak
Memberäkki võtad endale kaks kartulikotti kahte kätte ja teed tumba peal lendamist:P
superkaak
Membersiseosale on näiteks see peck-teck aparaat ja siis hantlitega lendamine peaks ka siseosale olema
superkaak
Memberpole küll erilist plaani, pigem tahaks jõudu saada, omal otstarbel kasutamiseks
superkaak
Member17 aastane, kaalun 75, trenni teind tõsiselt väheke üle aasta pluss 1,5 a põhikoolis jõusaali ehk siis mittetõsine trenn, surun 90, kükin 110 ja tõmban jõudu 110.
superkaak
Membernimetame neid jõusaalipededeks
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>superkaak
Memberparem oleks rind biitseps triitseps ja teisel päeval õlg selg jalg
superkaak
Membervaata sihuke nadi jõukas on ka et pole isegi tõstevööd enam…suuri raskusi ei taha nagu vööta ka tõstma hakata…vahest on jah isegi valu läbi käind…a aitab siis kaelale ka vä???
superkaak
Membermul ka sama probleem, olen küll kangiga õlakehitusi teind, aga need mõjuvad aint trapetsile (õlad on kohe viisakama kuju võtnud:P) aga kael on ikkagi alt poolt liiga peenike…:S
superkaak
Memberloogish et lihas
superkaak
Memberjah, oma aasta aega teed jõusaali saad ntx 10 kilo juurde…ma sain;)…ja söö palju!
-
AutorPostitused