superkaak
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
superkaak
Memberei hakka mingit browseri sõda tegema, aga opera on siiski käepärasem
superkaak
Memberpõlvedele peaks saama kindalsti trenazööril teha, sääre sirutused ette…siis võiks kükke ka veel teha ja sellel samal trenazööril veel kõhuli jalgade painutused(:S), midagi taolist…
superkaak
Memberbiitseps on see nö “muskel”, ehk siis õlavarre pealmine lihas, triitseps on selle vastaslihas. kordus ja seeriad on ntx see, kui sa teed kangiga lamadessurumist 8 korda(8 korda tõstad:P)-see teebki yhe seeria 8 kordusega:P. ja kahjuks ei oska superseeriast midagi tarka öelda.
superkaak
Membersaab saab, alati on saand
superkaak
Memberaga kas te ülejäänud võite kindlalt väita et see ei ole tõsi vä
superkaak
Memberkitsa haardega surumist, peck-deck rinnamasinaga…
superkaak
Membersee oli nüüd küll väga teema kohane…ma käin ka jõukas ja kõik töötab
superkaak
Memberpõhimõtteliselt arvan ma, et halba ei tee see midagi, sest isegi siinsed otti treeningkavad on sihukesed, et biits ja triits on ühel päeval
superkaak
Memberselle järgi, mida sa jaksad suruda 8-10 korda;)
superkaak
Memberma siiralt loodan et sihukesi asju siin foorumis enam ei juhtu, mingi mõtetu lax…mingid jõuka kapid hakkavad 11 taguma…irw
superkaak
Memberno ma võtsin toidulisandeid kasutamata aastaga 10 kilo juurde 65>75, käisin ka 3 korda nädalas jõusaalis. Asi võis olla ka selles, et tegin esimest aastat korralikku trenni…suvel soovitaks ka jõusaalis käia, sest olen kuulnud et 1 kuu puhkusega pidi kaduma umbes 3 kuu trenn
november 28, 2004 at 7:41 e.l. in reply to: Kuidas välja selgitada minu päevane energiavajadus #42429superkaak
Membermingi BAV arvuti on tööriistade all, äkki on sellest sulle kasu
superkaak
Memberkuidas üleöö? kaks kuud läheb ju aega
november 13, 2004 at 9:21 e.l. in reply to: Kerge rinna päev? vähendada seeriaid või raskust? #41989superkaak
Membermina vähendan seeriate arvu, aga selle eest teen raskemate raskustega(kuni 6x)
“>superkaak
Memberma ei oska nagu eriti öelda mis ma söön jne, aga ma tean et haige olen elus vaid 2 korda old:D (nohu ja köha ma siinjuures haiguseks ei pea), hea kui korras immuunsussüsteem on:D
AutorPostitused