superkaak
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
superkaak
Membersuperkaak
Memberto joker:
ma mõtlesin selles suhtes et mul on see ing. k. variant siis ja kella 22-st alates ei näe sealt mingeid dokumentaale
superkaak
Memberirw
…see kellaaeg mina küll realityst midagi dokumentaali sarnast ei näe
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>superkaak
Memberjaa..oti ja teised kõvad mehed nägin ikka ära
superkaak
Memberpigem jah külmakpis või aknalaual praeguse ilmaga
superkaak
Memberei anna küll teemakohast vastust, a nii spetsiifiline sõnavara, et ei saa kohe arugi
superkaak
Member14kg
superkaak
Memberpüsti pole proovind, aga istuli olen 50 kg surunud…palju see vahe püsti surudes peaks tulema???
superkaak
Membertglt sinna pealehele võiks yldse see sisse logimine vähe lihtsam olla, võiks ka meelde jätta nagu foorumi oma
superkaak
Membertore kui kellegi postituse peale ka rahval meel tõuseb
superkaak
Membersellepärast see on üks normaalseimaid ja sa õpi ise kirjutamano kui see on üks normaalseimaid nagu sa ütled, siis räägi täpsemalt, kui palju ja mis toodetega oled sa juurde saanud. Kui vana sa üldse oled, arvestades seda, et kirjutad sõna “mõttetu” järjepidevalt “mõtetu”, tekib küll arvamus, et kooli haridust pole sul vist väga palju.
naljatilk ikka…mõtetu on õige, sest algne sõna on siiski mõte mitte mõtte, ja mida te irisete teiste kirjatehnika kallal, peaasi et mõttest aru saab
superkaak
Member3 seeriat kordustega 8-10
superkaak
Membertõsist jõusaali alustasin eelmine september, muidu olin 1,5 aastat väheke siit väheke sealt teind…4 kuuga tuli vist umbes 20kg