superkaak
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
superkaak
Memberma jäin ka oma tossudest ilma, vahetult enne seda jäin jopest ilma, jope leiti üles, tossud siiamaani võõra isiku käes
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>superkaak
Membersuperkaak
Memberjah, on küll. ma praegu ei peaks üldse pikemalt vastama, sest seda pole küsitud, aga siiski…need asuvad rohuaia tänaval ja spordihallis.
superkaak
Memberkas siit foormuist on veel jäänud neid, kes järgmine aasta oma kirjandist rääkima hakkavad?mina olen üks, kes sinna alla kuulub
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>superkaak
Memberkui väga tugev valu on päev pärast trenni, siis on soovitav teha väikse koormusega trenni – pidavat valu järgmine päev leebem olema. Mul endal valutab ka tavaliselt 2-3 päeva (kui valutab)
superkaak
MemberCO2 mullid? mis need liigesed põlevad seal?mis sa arvad, et ainult põlemisest eraldub CO2 vä?
??:”> Naljamees ikka! Igatahes pean Sphinxiga nõustuma
superkaak
Memberomast kogemusest tean nii palju, et sarapuupähkleid süües saab igatahes kõht suht ruttu täis – arvan, et kalorsus peab suht paika. Rasva kohapealt ei oska nagu midagi kommenteerida, minu arust peaks see 63 g ka suht paika pidama, ei oska põhjendust hetkel tuua
??:”>superkaak
Memberära muretse, mul rind umbes 105 ja talje kuskil 90 lähedale juba, ja kõhulihaste väljapaistmisest on asi kaugel, nii et su 80 cm kõhtu on väga hea!
superkaak
Member1 cal=4,2 J ehk siis 1 kcal=4,2 kJ
kilojaulid kaloriteks on siis kJ/4,2*1000
superkaak
MemberMiks ta nii vana on?irw…samahästi võin oma vanaisalt küsida, miks ta nii vana on
??:”>superkaak
Memberma võtsin kuuse pausi, pidevalt juba viskab kopa ette…a mingi tahtejõud veel sees püsib…pausi võtsin ka selleks et liigeseid puhata, suht valulikud olid, pärast pausi sain kohe õlavigastuse
superkaak
Member1. 2
2. 1-2
3. 1-1,5h
4. enne raskuste tõstmist, ehk siis enne õige trenni algust
5. 5+
6. 3-4 h tagant
7. ei
8. 7-8h
9. 1-2l
10. kord nädalas väheke, kord kuus korralikumalt umbes
11. ei
12. kala
13. kala
14. söön siis seda mida ihkan kui isu tuleb, ei oska praegu öelda mis see on
15. eesmärk oli rammumeheks saada:P…a jääb ära, nüüd lihtsalt ennast vormis hoida
vanus 18 ja staaži umbes 3 aastat
superkaak
MemberVÕLL:D
superkaak
Member17-aastane, 75 kg, täiskükk 110 kg ühe korra.
superkaak
MemberJah Sphinxi jutt õige.
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> irwAutorPostitused