sundance
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
sundance
Member… biitsepsi teema alla sellise labase küsimuse, et millega seletada asjaolu, et kuigi olen paremakäeline, mis on ka selgelt mu tugevam käsi, on imelikul kombel mu vasak käsi biitsepsi harjutusi tehes tugevam? ntx hantlitega tehes viimased seeriad jõuan vasakuga max raskust ilusti teha 10x, paremaga aga sama raskust vaid 8x vms. üks vana üritas mulle seletada psühho- füsioloogilist värki, et kuna olen “paremapoolne” inimene, et siis organism umbes nagu kompenseerib selle kuskilt vasaku poole peale tagasi vms. Ei osanud selle jutu peale midagi muud teha kui naerda… vbla on tõtt sealgi, kuid mind huvitab, et kas on võimalik, et teen valesti midagi treeningus vms. mingit erilist suurusevahet biitsepsitel ei ole, pigem on suurem just parem käsi natukene.
veebruar 12, 2004 at 11:37 e.l. in reply to: Protein No 1 – õudne, kuidas te seda juua suudate!? #36275sundance
Member…tervet foorumit erinevate valgupulbrite kohta siin läbi lugeda ja ei tea kas sellest on siin juba kuskil juttu tehtud aga Tlnas Flora majas (Kristiine juures) müüakse Hollandi firma Muscle Max toodet nimega “Body Builder”. Ülihea kraam nii koostiselt kui maitseomadustelt. Igatahes käib seal jubedalt rahvast ja vennal äri läheb. Sõnum levib suust suhu ja paremat reklaami on vennal raske tahta. Ise kolisin peale selle kraami proovimist Tai Kane ja Fasti leerist ära.
sundance
Membertänu sellele “imekavale” tõstsin isikliku 130-lt 132,5 peale, kuigi alguses võtsin 100% raskuseks 120 kg, sest hetkevorm oli selline. kahjuks rikkus praeguseks hea vormi haigus ja väike vigastus.
PS- nii imelik kui see ka pole aga õlg pole mul kunagi veel nii hästi arenenud, kui seda rinnakava tehes!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>sundance
MemberOlin ka vähemalt pool aastat hädas õla ja muude liigeste valudega. Käisin mõned korrad massaa?is ning käisin perearsti juures ja palusin välja kirjutada retsept sellisele arstimile nagu ” Arthryl”. Kui Ultragel’is on ühes manustatavas toosis 100 mg glükoosamiinsulfaati, siis Arthrylis on ühes manustatavas toosis 1500 mg glükosamiinsülfaati. Kui Ultragel’i saad kasutada ca 20 päeva ja purk maksab ca 150 krooni, siis Arthryl’i saad 40 pakikest, mis maksab repseptiga ostes 120 krooni. Õla valu kadus kuuga. Kindlasti tuleb ka soola sisaldust oma toidumenüüs kontrollida.
sundance
Memberpaistab vist, et kellelgi pole tippvormi veel saavutada õnnestunud…
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> või on see siis suur saladus…
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>))sundance
Membervbla tundub küsimus loll aga ma olen segaduses, et kas soovitatav päevanorm 2 gr valku/keha kg kohta tuleb võtta toidulisadena, või on see 2 gr valku/keha kg kohta koos päevase toiduga?
sundance
Memberkuidas kommenteerite seda, et kreatiin pärast esimesi kuure enam organismile nii suurt mõju ei avalda?
sundance
Memberpalju siis on vaja võtta päevas seda glükoosi, et mitte põrsaks minna?
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> laadimisperioodil kilo sisse ajada- see teeb ju suhkruhaigeks rsk
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>ja siis seda, et pmst võib ju selle kreatiini-glükoosi jama koos proteiiniga ära sheikida ja hinge alla ajada?
-
AutorPostitused