sukisuki
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
sukisuki
MemberKülmunud munad mõjuvad testole halvasti.
5+
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> mul varsti aint su nime peale tuleb tilk püksisukisuki
Memberja algava kooliaasta puhul:
ja kui aus pole eriti naljaks ka kuid sõnad on laulul head
sukisuki
Memberveel miski head –
sukisuki
Memberüle prahi
sukisuki
MemberSellepärast tasubki ka jõusaalis püüda võimalikult palju harjutusi teha enda keharaskust kasutades, kuna see näitab suures osas tegelikku jõudu (kordused oma keharaskusega, funktsionaalne treening). Peaks enda kavasse ka rohkem keharaskusega harjutusi lisama, et asja balansseerida.siiski – sõltuvalt eesmärgist mitte et peaks võiks ja tuleks
sukisuki
Memberproovitud – läks alla külla ja oli lihtne ning kiire, ei ütleks nüüd et lemmik toit uus
sukisuki
Membermulle ta meeldib va see kleidi pilt
ja naisel ikka peab veic tissi ka olema – parem siis need kui mitte miskit
sukisuki
MemberÜle 20 harjutuse (igas harjutuses üsna palju seeriaid) ning lisaks veel kõhule pool tundi. Huvitav kaua terve trenn aega peaks võtma?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>eespool oli kirjas : 22 harjutust + 30min kõhtu , see mingi 3-4h wtf = surm
kui huvi on siis loe ja süvene mitte ära lahmi
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>sukisuki
Member3-4 tunni kanti aga kuna mängin pokkerit online siis pole harvad ka 8+ tunnised istumised
sukisuki
MemberLogisin täna sisse , vaatasin veits ringi ja panin tähele et minu hoiatustase on 10 % , keegi moderaator Alessandro oli pand mulle selle märkusega ” Järjekordne Fitikoguja”
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Ma tahaks teada mis alusel see arvamus põhineb ? Et kui palju postitad siis oled kohe fitikoguja ? Mul kodus suht igav ja viimasel ajal olen avastanud Fitness.ee foorumi ja olen siin istund veidi ning täiendanud enda teadmisi ja jagand enda omi nii palju kui neid on , suht närvi ajab kui kohe täägitakse mind ära kui mingit fitikogujat
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>EDIT : Ma postitusi on ka kärbitud
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>no mu meelst ajad sa siukst hülge loba ka et – ühesõnaga asja eest said
sukisuki
MemberMa parempoolset meest ei kahtlustakski et nii tugev on
“>Päris tore et selliseid üritusid vabas õhus rahva seas tehakse.
sukisuki
MemberSõltub eesmärkidest. Peale trenni võiks süsivesikuid rohkem olla. Aga üldiselt pigem võiksid investeerida tavatoidu kvaliteeti ja sellesse, et 8 tundi und saada iga päev.Eesmärk: keha vormida – lihas rohkem nähtavale + sellega kaasnev jõud ja üldine tervislik heaolu.
Tavatoidu tähtsusest saan ka aru – eks ma ürita jälgida/järgida ka mida söön, kuid need toidulisandid ongi ju selle jaoks mõeldud et reeglina tavatoidust me ei pruugi kõiki aineid (piisaval kogusel) saada mida keha vajab oma arenguks peale sihipärast füüsilist koormust.
Kui palju süsivesikuid oleks juurde vaja?
sukisuki
MemberKasutan vahetult peale peale trenni HT-R (õpetuste kohaselet ca 60g 3-5 dl veega). Meeltel on mõlkund see et peaks AC-C juurde muretsema ja kasutama teda enne trenni (nii nagu toote juhises kirjas). Siit lugedes tundub et õigem oleks siis umbes nii:
enne trenni ca 1 tund 40g AC-C
vahetult peale trenni 60g HT-R + 30g AC-C ?
Tundub et kreatiini eraldi ei peaks võtma ?
Midagi veel lisaks st dextro (kui palju?)?
Olen 34 aastane 102 kg (182 cm)
Harrastaja – jõusaalis käin 3 korda nädalas (E,K,R)
sukisuki
Membercapo – vana oled?
sukisuki
Membermaakivi peksa käega, kätekõverdusi tee killustikul (nukkide peal) ja joo starterit ja vaata Rocky 1 2 3 4 5 + mula vähem siin
AutorPostitused