sukisuki
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
sukisuki
MemberMis asi on HIIT?
sukisuki
Memberviimase pildiga tuli sokolaadi isu

sukisuki
Member182/102/34
sukisuki
MemberJõgeval Virtuses ja Kuremaa Spordikompleksi jõusaalis
sukisuki
MemberTäidetud. See haiguste diagnoos tekitas peavalu – aga siis meenusid igast liigeste probleemid

sukisuki
MemberAga mõned kohad lähevad veel, mida sa ei taha et läheks
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>huvitav kui käbe “need” siis lähevad?
sukisuki
MemberMida tee koerad klähvite, minge ja tehke trenni, see portaal pole IT meeste jaoks.See oli minu viimane avaldus, nii, et kui sul on zusukiga veel midagi öelda andke tuld.
Ehk saate oma kontole bloki ka pikapeale peale
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ekspert on rääkinud – nimesid väänanud ja muidu marki teinud. Edasi võiks rääkida ainult teemast ehk siis Kai Greenist ja tema hiilgavast vormist.
PEACE
sukisuki
MemberSelle loogika järgi võiks ju öelda, t Kanter teeb rohkem tööd, kui näikeks Iisrael— milles ma väga kahtlen.See, et mõni on maailmas nr. 1, teine aga esisaja piirimail ei näita küll kellegi töötahet või suhtumist välja.
Siin on ikka puhtalt nii, et kuidas kellegile on loodus andnud. Kellel pole segavaks faktoriks näiteks vigastusi olnud ja kuidas kellegi tervis rasketele koormustele vastu peab.
Selles ma ei kahtlegi, et Eestis on kulturiste, kes ei pinguta aastaringselt 100%.
Kuid seda on küll nadi väita, et Maailmatipud teevad tööd omal tasemel ja näiteks meie Ott niiöelda poole jõuga.
Ma olen 99% kindel, et Ott annab, endast 100%.
Selles ma ka väga kahtlen, et USA-s on treeningmeetodid paremad ja treenerid paremd. Kui seal midagi parem on siis ainult ained ja looduse and, mis on tumedanahalistel kulturismis suureks eeliseks.
Oot – Otil pole annet et teeb rohkem trenni?
Vaat siin pole keegi väitnud (peale sinu) kui palju kolmandad iskud trenni teevad või ei.
Mina ei julgeks nii väita – või tunned sa mõlemaid isiklikult ning tead nende treening kavasid jne?
Moraal – vatra vähem ja jätad targema mulje.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>sukisuki
MemberKäisin üleeile sünnipäeval. Seal üks algaja meditsiinitöötaja (õpib õeks Tartus) kukkus hirmsalt kilkama selle valgu teema peale et liigne valk pidi kurnama neere …. (nu to oli päris hull – oli igast taastajate jne vastu- ma ei hakanud taga lauas vaidlema ka teiste ees- pole sünnipäeva laua teema)
Sama juttu neerude ja valgu kohta rääkis ka üks mu sõbra nõeltega ravitseja…
Kui ma käin trennis 3 korda nädalas + korra jooks vms aeroobne siis kui palju valku on nii palju et hakkab neerudele?
Saan aru et siinse teema järgi 2 g 1kg keha massi kohta on hea – palju on vaja et neerud ägaks?
MemberTööd on ta teinud vähem kui kiivikas aga lihtsalt vähe kangema pudru peal.Oled kindel?
Siit kõrvataha jäänud et selle kangema pudruga tuleb tööd veel rohkem teha – taastud ju kiiremini.
Ole hea ja põhjenda oma arvamust.
Ei ole ma kellegi poolte ega vastu – tahan lihtsalt asjad endale selgeks teha
MemberJa tunnike peale trenni
MemberKas selle kava põhi pole mingist 70% jõutõstmise maks kavast?.
Mulle kunagi tehti selline kava ja seal oli veel jaotatud 1 nädal aeroobset (väiksemad raskused ja suuremad kordused) ja 2 nädal anaeroobset (suuremad raskused väiksemad kordused) vaheldumisi.
Põhiharjutustel (kükk. rinnalt surumine ja jõutõmme) olid igale seeriale kaalud täpselt välja arvestatud – ei tohtind ei rohkem ega vähem teha.
Kas vahendite st trenazööride, raskuste jne kasutamine on piiratud?
Miks ei tee sa jala päeval kangiga kükke?
Jalapäeval võiks press ja miskit veel olla.
Miks ei tee seljapäeval bloki tõmmet laia haardega ülevalt? (Eest tõmbed pidid enamjaolt jämedust tegema st kolmnurka saab just ülevalt tõmmates)
Õlakehitused rinna ja biitsepsi päeval? Ma paneks õlapäevale.
Kõhtu ei pea ka iga päev tegema – piisavat korra nädalas.
Mulle endale sobib see kava sellepärast et triitseps ja biitseps on eraldi päevadel – lihtsalt ma ei suudaks neid mõlemit korralikult ühel päeval teha.
sukisuki
MemberÕnnitlused!
sukisuki
MemberKindlasti mitte. Kulturism on (eneseimetlejate) show.
punkt
Väga tabavalt öeldi eespool et kulturism ei ole sport aa kulturistid on sportlased (annaksin teise koha Brüno järel
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> )(Nagunii pooled ehitajad jne muigavad et saalis “pumpamas” käiakse. Las olla siis nii
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> )Peace.