sukisuki
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
sukisuki
MemberOkei, hakkasin siis täna trenni minema, enne seda läksin poest läbi ja ostsin Alpenrose rasvata kohupiima helesinises pakis, vaatasin hea hind 7.50kr. Läksin siis trenni ja pooleteise tunni möödudes hakkasin seda kohupiima sööma, kohupiim oli terve trenni aja riidekapis. Enne kui kohupiim ennast prügikastist leidis suutsin ma teha vaid 2 ampsu… see oli lihtsalt nii…kuidagi kuiv või nii. Kujutan ette, et kohupiimatoru rosinatega võib olla parim aga see oli 12.50 kr. loomulikult võtsin odavama. Seega peale trenni läksin ma uuesti poodi ja ostsin ühe banaani. Nüüd mingi tunni aja pärast hakkan praadi sööma.
sukisuki
MemberHääletan:Pacman
jaanuar 6, 2010 at 6:43 p.l. in reply to: Võida personaalne treening koos Marek Kalmusega!!! #247605sukisuki
MemberEi tea, kas “Bonsuna” film jäi rahaliselt plussi. Ütlen kohe otse välja, et jube sitt film oli.Aga tee parem.
Kui nagunii OT tekitad siin siis küsiks: mida sa oled elus korda saatnud vms (see piiksumine siin foorumis ei lähe arvesse)?
sukisuki
MemberPane mind ka.. kirja
sukisuki
Membersukisuki
Memberkahe sotiga võtaks ära… vist
sukisuki
MemberMa annaks ka oma pisku ära …
sukisuki
MemberVähil nii suured käed lihtsalt.sõrad

sukisuki
MemberEhh, miks kl?
sukisuki
MemberEi hakka miski copyma . Vaata http://www.bonsuna.com alt – seal sama teema ning lahendusi selle õlaprobleemi vastu (endal sama jama olnud ja üle läinud ning sealt lugedes sain aru kuidas see probleem mul suht lampi kadus).
Ainuke kreem mis minu puhul on toimind (vähemalt valu vastu) on Dicklak vms. Fast ei kõlba minuarust kuhugi.
sukisuki
MemberMa ka suht tolerantne – näiteks pole mul midagi gay abielude vastu, ainuke asi et mõlemad tibid peavad olema ilusad
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>sukisuki
MemberMeheau on märgatavalt suurenenud
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>sukisuki
MemberEks ta paras kommerts on.
TõnuE – miks vinget kottülikonda seljas ei olnud?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>sukisuki
Memberalessandro – kindel partner edukaks koostööks
sukisuki
MemberAga kas ei tuleks odavam (pikemas perspektiivis) ise kokku klopsida seesugune toode – osta eraldi süskareid,glutamiini,valku,kreatiini ?Kindlasti ja mitte vähe. Ise kasutan mugavusest , laiskusest ja huvist kuidas toimib
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>. NB! HT-R tahab veel lisaks süsikaid (et suhe oleks 1:2 proteiiniga).
Ise segan 60g HT-R + 15g Malto6 + 15g Dextro
AutorPostitused