sukisuki
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
sukisuki
MemberÜhesõnaga kui öeldakse kett siis see kett on lae küljes, keti küljes on köis ja köie küljes on London.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Selja tegemiseks hea kasutada ka neid strapse vms (lint mis käe külge käib) saad rohkem seljaga pingutada ja ei pea seeriat pooleli jätma kui selg jõuaks aga haare enam ei pea.
sukisuki
MemberJõgva Säästumarketis nägid need nii jubedad välja et loobusin ostmast – jube kummis olid pakendid ka jne
sukisuki
MemberRahaga on ainult kaks varianti – klas ei ole üldse või on liiga vähe.
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>sukisuki
MemberKui vene isehakanud kõva bratva jamama tuleb, siis kuidas vene keeles öelda, et “kus on see ninavend, tahan rääkida temaga”?Sami klavni hui põstra sjuda
sukisuki
MemberKorra ostsin neid kanasüdameid ja ei osand miskit teha – otsisin mingit retsepti vms aga ei leidnud.
Aga süüa oli vaja.
1. puhastasin ära – lõikasin need arterid vms rasvaga ära
2 lõikasin pooleks
3 praadisin, maitsestasin soola ja sidruni pipraga
4 sõina ära
Nii head olid et pistsin 400g ehk siis karbitäie üksi nahka

100g oli vist 20 g valku ja rasva 8g? No oleks pidand vähem sööma aga kõva trenn oli ka seljataga
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>sukisuki
MemberTäna just ostsin Eedeni Fitshopist vöö – leti hind 250 eek.
Arvan et suht odav hind. Kindlasti odavam kui pärast mingi jama seljaga mis hakkab korduma jne.
30-150-160-200-300-50 mis vahet mis raskusega teed – kui ikka oled piiripeal siis peaks mingi tugi seljal olema.
Eks ta küki ja tõmbe ja muu sarnasejaoks ole – mõnel surumise ajal ka peal aga miks seda ma ei teagi.
sukisuki
Memberkarm
krt ma olin kindel et Lexusl või Samakamees on maffias
üks küssa – miks maffia mind tuttu pani?
jaanuar 15, 2010 at 12:29 p.l. in reply to: A.Tokko taotleb läbi Patendiameti omale Bonsunat! #250029sukisuki
MemberSellisel juhul tuleks uued inimesed muretseda tegijate treeninguid koostama
Mis rahvas arvab?või/ja silmaringi avardama ja muid kohtasid ka külastama
Aga teemas püsides siis tegu on tehtud ja ennast sellega ka paika pandud.
Filmis “Sparta 300” on selliste asjade kohta kena lause: “Ela kaua”
sukisuki
MemberEgas enne selgust ei saa kui tuleb see Lexusl üles riputada.
Hääletan: Lexusl
sukisuki
MemberPigem Lexusl kui Samakamees
Hääletan:Lexusl
sukisuki
Memberkrt see postituse muutmine on mu jaoks siin error
sukisuki
MemberLexus u next
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Hääletan: Nesatur
sukisuki
MemberMa näen hästi ja kuulen – jubedalt matsutavad
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>sukisuki
MemberMa ei tea mis maailmas sa elad, et see sinujaoks aktuaalne teema ei ole.loodad SIIN targemaks saada või osavamaks?
see pärast ka selline minu poolne kommentaar
sukisuki
Membertäiega lamba teema – edu teile
-
AutorPostitused