stumpa
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
stumpa
MemberToitumiskava ei tee kunagi paha, ole sa treeniv inimene või mitte. Lisaks ei pea sa kartma seda, et sa ei jõua toidukorda ära süüa. Kava koostatakse spetsiaalselt sinule, arvestades sinu eesmärke. Võib olla oleks hea kombineerida jõusaali ja bodypumpi ? Näiteks 2x nädalas jõusaalis ja 2x bodypumpis. Jõusaalis võiks siis kava jaguneda kaheks, ülakeha ja alakeha.Pole küll Rotter, kuid …et siis teed 1 päev jõusaalis ja teine päev taastumata lihastega pump otsa…..päev vahet ja sama uuesti.
treening jõusaalis ja pump on lihastreeningud. spinn aeroobne ehk cardio treening. kombineerida lihastreeningut lihastreeninguga tundub …. kummaline. Kui tahad arendada lihaseid ja tunned et pumbis enam ei arene, asenda pump jõusaalitreeninguga. Spinnis saad siis nautida head muusikat ja meeldivat seltskonda
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>stumpa
MemberPõhimõtteliselt võib öelda, et toidulisandid ei suurenda vastupidavust. vastupidavust suurendatakse õige treeningu ja nendest taastumisega. Toidulisandid kiirendavad taastumist, st saad treenida suuremate mahtudega.
stumpa
MemberMillega pulssi mõõdad?
Mis särk seljas oli?
– kahtlustan, et su kõrge pulsinäitaja põhjustas staatiline elekter särgis.
stumpa
Member170 pulsiga on trenn juba anaeroobne.
Mis pulsiga teed, see sõltub trenni eesmärkidest.
Väike copi-paste
Polari poolt pakutud skeemis on pulsitsoonid jagatud 5 tsooniks:
Tsoon – 50-60% MHR, ehk “väga kerge sporttsoon”
Tsoon – 60-70% MHR, ehk “kerge sporttsoon”
Tsoon – 70-80% MHR, ehk “keskmine sporttsoon”
Tsoon – 80-90% MHR, ehk “raske sporttsoon”
Tsoon – 90-100% MHR, ehk “maksimaalne sporttsoon”
Treenimist 1.pulsitsoonis nimetatakse tihti taastavaks treeninguks, selles pulsitsoonis toimub ka soojenduse tegemine ning treeningu lõpetamine. 2. pulsitsoonis treenimisega arendatakse aga põhliselt üldist vastupidavust ning siin toimub suhteliselt kõige intensiivsem “rasvade põletus”. 3.pulsitsoonis hakkab aga domineerima organismi energia saamine juba süsivesikutest ning siin treenides arendatakse aeroobset võimekust (võimet töödelda läbi võimalikult palju hapnikku lihastegevuse jaoks ja arendada sellega vereringesüsteemi toimimise tõhusust). 4. pulsitsoonis treenides arendame eelkõige kiiruslikku vastupidavust. Selles tsoonis hakkab meie lihastesse kogunema juba piimhapet, millest hakkab märku andma kiire väsimustunde kasv lihastes. Selles treenigtsoonis hakkab domineerima anaeroobne protsess (keha poolt omastatav hapniku hulk ei ole juba piisav lihaste pikaajaliseks tööks). Iseloomulikuks tunnuseks on siin tugev hingeldamine – hapnikku lihtsalt ei jätku. Pulsi kasvades jõuame 5.pulsitsoonini, kus piimhape tase saavutab meie organismis taseme (tekib väga suur väsimus), millest edasi pingutada enam organism ei ole suuteline ja ning paratamatult tuleb koormust vähendada. 5. pulsitsoonis lubab organism treenida ainult väga lühikese aja vältel (paar minutit).
Aeroobseks treeninguks loetakse treeningut, mis toimub põhiliselt 2. ja 3. pulsitsoonis.
stumpa
MemberKas treenid iseseisvalt või kuskil klubis. Kui klubis, küsi nõu kõigepealt oma treenerilt.
500 km nädalas on juba korralik koormus noorsportlasele.
Kui oled kasutanud taastumisvahendeid siis oled põhimõtteliselt õigel teel, fitnessi shopis parim ses liinis WDGP.
Kui tõsine huvi, külasta ka Spordipartneri kauplust pääskülas, seda peavad endised ratturid ja teavad, mida kõige rohkem ratturile tarvis.
stumpa
MemberÜldjuhul rühmatreeningu treener peaks ikka küsima, kas keegi on esimest korda, kui just kõik näod talle tuttavad pole.
stumpa
MemberTervist,Mul on siis järgmine probleem: Olen 20, aga kaalun 50 kilo.
Tahaks võtta kõvasti juurde.
Olen suht valikulise söögi peal. Kõike ei söö, kuid kõik mis on hästi tehtud ja otseselt ei haise ja kurku kinni ei jää, läheb ikkagi alla. Sööma ajad ei ole ette määratud, st. söön siis kui isu tuleb. Asi ongi selles, et isu on väga vähe. Tahaks ise rohkem süüa, aga isu lihtsalt ei ole.
Olen proovinud käia tihti rämpstoiu söömas, kuid isegi need ei anna kaalu juurde.
Kas on olemas tablette või midagi, mis tekitaksid söögiisu?
Kas peaks hakkama rohkem füüsilist trenni tegema? Äkki mõjutab isu?
(PS! See on esimene koht, kus mõtlesin et peaks abi küsima)
kirjuta, kas oled mees või naine ja mis su pikkus?
stumpa
MemberTere!Kas oskate äkki soovitada, kus oleks Tallinnas algajate spinningu trennid? Või kas Jüri kandis ka neid on kusagil? Ja milline peaks olema ettevalmistus enne tundi minekut?
Ette tänades,
theia
Algajate tunnid on olemas enamikes spordiklubides, kus üldse spinn on. Jürikandis selliseid klubisid pole.
Alustuseks tasuks minna tundi, mille nimi on Easy või Fatburn.
Jalga tugeva tallaga jalats ja kaasa jook.
Kui oled esimest korda, mine natuke varem, kui täpne tunni algus ja ütle treenerile, et oled esmakordselt, siis ta aitab sul ratta paikka panna ja räägib, mida jälgida ja teha.
Head spinnimist!
stumpa
MemberMina olen ka 175 cm pikk ja hetkel kaalun 75 kg. Kaalu nr`ga olen rahul.Kui Sinu sihiks on langetada 5-10 kg, siis sust on järgi aint kondid. Alakaal.
Ära sihi kaalu langetamist (70 on täitsa OK), vaid tee õigesti trenni. Otsi youtube`st kasutaja scooby1961 treeningvideosi.
Tõenäoliselt korraliku toitumisega Sa jännata ei viitsi. Pulbrid Sind ei päästa.
Harjuta ennast keedetuid mune, kodujuustu ja kohupiima sööma. Abiks seegi.
….ehk on tegemist tütarlapsega?
stumpa
MemberKui mees käib solaariumis(mitte ravi eesmärgil), oleme ausad see natuke veider, või ütleme kohe välja, et suht pede.1 õige eesti mees on valge, karvane ja haiseb!!!
stumpa
MemberTal on nagu ülemine lõikehammas täpselt suu keskel. Tavaliselt on inimestel seal kahe lõikehamba vaheline vahe.See tundub nii, kuna pildistatud ei ole otse vaid natuke küljellt. Kuna huuled on hammastest eespool, siis pilt petab.
Võite endaga teha loomkatse – naeratage, vaadake peeglisse jälgides huuli ning hambaid ja pöörake pead vasakule-paremale:
stumpa
MemberSee on südamele liiga suur koormus, kui mitu tundi järjest treenid, süda jääb haigeks.Sorry, et su väite kontekstist välja kisun, kuid kas see on su isiklik arvamus, või on ka sellel miski teaduslik põhi?
Kas kõik vastupidavusalade sportlased/harrastajad, kes treenivad 3-4 h jutti 4-5 x nädalas, on kroonilised südamehaiged?
stumpa
MemberSaan aru, et iga üks ei treeni selleks, et Schwarzeneggeriks end muuta aga kusagilt tuleb ikka piir ette:Mingi naine tegi 3 kilose hantliga mingit küki-jõutõmbe-õlatrenni kolmikhübriidi. Kui tehnika kõrvale jätta, jääb ikka küsimus mis mõtet on selliste olematute raskustega treenida. Sama hästi võiksid kodus niisama üles alla kükkida.
Funktsionaalne treening käibki kulturisti mõttes olematute raskustega!
stumpa
MemberJust naiste riietusruumi piiresse need halvimad kohad enamuses jäävadki… Ja ma kahjuks homme õhtul trennis ei ole ka. Mõni teine kord ehk
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ?meeste pool alati suht ok…..naised mäkerdavad siis rohkem
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>stumpa
MemberTallinna Arctic on kahjuks jah kohati vägagi räpane
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> .Olen homme 17.25 alates vähemalt kl 8-ni seal kohal, näita mulle ka need räpased kohad ära?
PS: Naiste riietusruumi ma ei sisene.
-
AutorPostitused