stumpa
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
juuni 24, 2009 at 10:32 p.l. in reply to: liigese taastamiseks, tugevdamiseks mõeldud lisandid! #203889
stumpa
MemberIlmselt mõtled “Flexit liquid” nimelist toodet.
http://www.spordipartner.ee/index.php?meny…sandid&e=40
Imerohi see pole, kuid kasutan, tulemuslikkust ei oska komenteerida.
stumpa
MemberKas saabas on paras?
Kas pehmed v kõvad carbon uisud?
Kui uiskudel saab reguleerida raami asendit, võid ka seda katsetada, kuid peamine on jala harjutamine uisuga.
Võid ka esialgu proovida uisu päka osa lõdvemalt siduda, st kui hakkab valutama, lased lõdvemaks ja pärast kui valu järele annab, pingutad uuesti.
Arvan, et selle probleemiga on enamik uisutajaid kokku puutunud suuremal või vähemal määral.
stumpa
MemberMa ei saa aru kuidas plätu näitab lugupidamatust klubi töötajate ja omanike vastu.
stumpa
MemberPole ju see kellegi teise asi, kas keegi teeb kinnastega, plätudega või teksapükstega oma trenni, peaasi et inimene midagi teeb ja ise õnnelik ja rahul on. Senikaua kuni keegi või miski mind isiklikult ei sega, siis tehku alasti või skafandris oma trenni, mind see ei koti.Aga mis pakilisi asju peaks spordisaalis olles ajama, mis kuidagi tunnikest oodata ei kannata, sellest ma küll aru ei saa? Et mingi hiiglama tähtis business jääb pusimata? Vaevalt! Inimene peaks oskama tööd teha ja oskama ka puhata.
Näiteks Arcticu eeskirjades on suisa kirjas, et mobiiltelefoni kasutamine on keelatud, aga sellest ei hooli eriti keegi.
Arcticu eeskirjades ka kirjas, et tuleb kanda spordijalanõusid, aga viimasel ajal jõusaalipaketiga siginenud palju neid, kes arvavad, et plätu on piisavalt sportlik
http://forums.fitness.ee/index.php?showtopic=15719stumpa
MemberNii madala pulsiga ma joosta ei saa, see oleks juba keskmisest kiirem kõnnak. Aga kui ma ikka jooksen 170 pulsiga alguses, ju ikka mingi areng toimub. Enesetunne vähemalt hea.Aga miks arvad, et pead just kogu aeg jooksma, teegi kõndi, vahele mõned lõigud jooksu, kui pulss tõuseb, hakkad kõndima, kui alanenud, jooksed jälle.
Tasapisi hakkavad jooksulõigud pikenema ja harjud jooksuga.
ma küll ei tea, mis su hetke füüsiline vorm ja sportlik taust, kuid kui sa oled treenimata inimene, on kohe kõrge pulsiga treeninguid alustades oht endale liiga teha.
stumpa
MemberKäisin siis täna sellel aastal teist korda jooksmas ja panin huvipärast hiljuti ostetud pulsikella ka peale. Teada on, et vastupidavus on mul nõrk. Pulsikellaga on ka naljakas asi. Rahulolekul kella mitte vaadates on pulss ~70 ja kui vaatan kella siis hakkab kohe tõusma kuni ~100ni
(mitmel tutaval ka nii)
Kuskil 5 minutit jooksu ning pulss oli juba 170, kuid ega ta sealt enam eriti kõrgemale ei tõusnudki. Max pulss oli 182 ja seda mäest üles joostes. Keskmiseks pulsiks kujuneski kuskil ~170. Tempo oli päris aeglane. Jõusaali kõrvalt pole aeroobset eriti teinud, kuid nüüd tahaks nädalas 1-2 korda samasuguse ~4km ringi teha. Kas treenimine sellisel pulsisagedusel ja tempol on mõistlik ja toob ka tulemusi? Peale jooksu kuskil tund aega on pulss praegu 100, a see on ka võibolla psühholoogiline
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> sest kuskil 5 minutit peale jooksu oli pulss 90.Kui sa pole eriti treeninud, peaksid alustama madala pulsiga nn põhivastupidavuse treenimisest, st pulsisagedustel nii 65-70% maksimumist, ehk siis sinul, kui võtta aluseks vanusejärgne max pulss, peaks pulss püsima 130 – 140 vahemikus.
stumpa
Memberminu hüpotees, kui see polnud nii, siis palun mitte solvuda: perek jokker tegi trenni nii, et 1/3 või 1/2 saali oli okupeeritud ja vaatasid jube kurjade nägudega, kui keegi nende impeeriumisisse tungis.
eks see sissetungija käis kitumas ja saali töötajad tegid märkuse, mille tagajärjel solvuti.
stumpa
MemberKui teen soojendust rattaga, põletab miski 60 cal. Kui sõuan, siis 100 cal. 10 minutiga.kas pulssi ka jälgite?
sõudes sul lihtsalt pulss kõrgem, sellepärast ka kaloreid rohkem kulub.
Kui sõuad, või sõidad pulsiga ntx 120, on kalorikulu sama, sõudes töötab lihaseid rohkem, seepärast pulss tõuseb kergemalt.
stumpa
Membersoovitan sul adi jalaskänn teha, st seda tehakse aegajalt adi kristiine poes, kuid kindlasti tehakse seda adidas balticus tondi selveri taga.
stumpa
MemberMillised on su rattasõidukogemused ja palju tänavust läbisõitu?
Mis rattaga sõidad, st kas mnt, mtb v mingi linnarattaga?
Kui sa pole just treeniv rattur, v aktiivne harrastaja, kuid piisavalt heas vormis inimene, siis pakun su sõiduajaks ca 12-14 h.
Enne starti tee korralik pudruhommikusöök ja kaasa isotoonilist spordijooki, söögiks soovitan kaasa võtta mõned proteiinibatoonid ja müslibatoone, kuna mulle batoonid ei meedli, eelistaksin ise hoopis moosisaiu:) Krampide vastu paar ampulli “magneslife”
Ei tea su kehakaalu ja sõidutempot, kuid minul oleks sõites treeningtempoga kalorikulu nii 500-600 kcal tunnis:)
ise ei ajaks seljakotti liiga raskeks, vaid peatuksin mõnes teeäärses poes, joogiasja ajab ära ka kasvõi arcticsport, hope, gatorade jne ning saiakesi peaks olema ikka saada:)
stumpa
MemberUsu või mitte, aga ma tõesti olen lihtsalt nii masendunud tüüp et ma oleks nõus kasvõi paks olema sest tüdrukud isegi on öelnud, et pigem paks poiss kui kõhn :Dd.Sorry, et OT, kuid oled sa kindel, et kui sa oleks paks, siis tüdrukud ei ütleks, et pigem peenike poiss, kui rasvarull? ehk öeldi seda lihtsalt, et sinust lahti saada või solvata??? – miskipärast on ntx pisikestel peenikestel mesikeelsetel italiaanodel meie tsikkide seas vägagi lööki
stumpa
MemberTahaks hirmsalt saada endale massi juurde (kasvõi PEKKI), olen kasvõi paksOle nüüd, enamik inimesi on kõigeks valmis, et liigsest pekist lahti saada.
Puusad laiaks, kõht ette, rasvavoldid selga ja põsed paksuks – mõtle mis on parem, kas kõhn kutt, kel eeldused tegeleda edukalt vastupidavusaladega, või ilma lihasteta kiitsakas vend, kes veel keskelt ümmargune kah lisaks?
stumpa
MemberOleks vaja nõu kuidas jooksmisel pulssi alandada et teha aeroobset trenniMure siis selline et tahan teha aeroobset trenni aga pulss on koguaeg laes kuigi ma omaarust ei jooske väga kiiresti, sellist mõnusat sõrki.
Kuid alati läheb peale paari minutit jooksmist juba üle 180(pulsikell rohkem ei näita nii et täitsa täpselt ei teagi kui palju) ja siis on nagu juba anaeroobne,
jooksen ma umbes 6-10 kilomeetrit 3xnädalas ja mure pole selles et ei suudaks joostud kuid tahaks rasva põletada aga kuidagi ei suuda pulssi paika saada
hmm, mis pulsimõõtja see, mis üle 180 ei võta?
Aga ära siis jookse, tee kepikõndi, sõida rattaga jne…
stumpa
MemberRevalspordis on olemas eraldi õpilaste pakett ja treeningud päevastel aegadel.
stumpa
MemberSeda ei pea just siljaspordist otsima, tegemist siis selle tootega http://www.nutrend.eu/en/products/art_19349/magneslife.aspx,
maaletooja http://www.spordipartner.ee/,
müüakse rattapoodides ja spordipoodides, ntx kasvõi rademaris.
AutorPostitused