Strong
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Strong
MemberKui tahad,et need kiud väljas oleksid peab kõvasti selle jaoks tööd tegema(eriti tähtis ikka muidugi rasvaprotsent.
Strong
MemberKülastasin kunagi reval sporti(sooja vett polnud,saun meeste ruumis oli kütmata,õudsalt külm olis seal üldse see maja ,et pidi kõvasti sooja tegema;)
Kas mul ei vedanud või on kõik selliste luksustega harjunud.)ei tea
Strong
Memberirwwwwww
Strong
MemberPraegu on jah selveris mingi soodukas, äkki oli 15.90+pant. Igatahes positiivne
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>kui panti poleks siis ei ostaksi vist
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Strong
Memberproovisin järgi…täitsa head
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ise pole veel jõudnud proovida aga kas tegid täpselt selle retsepti järgi ning kas batoonid jäid ilusti kokku hoidma või lagnesid?
head tulid tõesti ja batoonid hoidsid küll hästi kokku ,ei lagunenud.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Strong
Membermõttetu teema mu arust,pläkutada vähem vaja.
mis kasu te ikka saate palju jõuate teha,minge siis kõhulihaste tegemiste võistlustele;)
Strong
Memberikka aeroobne(jooksmine jne)
Strong
Membermu arust on küll suht mõttetu kodu hantlid osta,raharaiskamine
….jõusaal ikka ruulib
Strong
Memberkoogipiduu;DDDDD
Strong
Member17 korda tuleb ikka ära
kaal 75 ja vanust 17
Strong
Memberkodujuust on ikka hea
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Strong
Memberjah just neid mõtlengi,ja tahaks teada palju on uusi tulejaid noorte seas.
Strong
Memberkiku kiku.. pfff kes kurat see veel on? smigunn vä?suusatamine täis jura sakib täiega, mõttetu spordiala kuubiskeda see võit ikka kotib? mind mitte! minu sissetulek ei tõuse ju ega mingi muu heaolu! minupärast olex võind saxa või vene või kes iganes võita täitsa savi ju.
meid rammumehi ja kulturiste/jõutõstjaid huvitavad ikka aind meie raskejõustikualade esindajate ja enda isiklikud saavutused/tulemused!!!
loll jutt suhu tagasi
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Strong
Membermeie iidol ja jumal
õnne;)
Strong
Memberhääküll noh
piltide peale ikka ila jooksma ei hakka irw
-
AutorPostitused