Striker
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Striker
MemberIse olen enne magama minekut söönud kohupiima viimase aasta. Mingi pool aastat sõin 250g maitsestamata kohupiima ja peale moosi või mett. Nüüd aga söön korraga pool pakkist. 125g kohupiima shakerisse, 300-400ml piima ja 100-200g joogijogurtit ja siis mikseriga segamini.
Striker
Memberise söön muidu 50%valku ja käin kaks korda nädalas jõusaalis.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>See on tiba jõhker söömine ju.
Arvan, et selle 50% all mõtles ta seda, et valgupulbris on valgu sisaldus 50%, mitte et söödavast toidust 50% on valk.
Striker
Memberkus kohas seda rusika kava näha on?
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Amazon.ee>Tööriistad>Surumine
Striker
MemberKui tegemist Eesti Biolabi tootega, siis soovitaks küll selle kõrvale jätta. Kui hind määravaks, siis parem Whey Lemon Super.
Striker
MemberKas teha raskete raskustega ja nii u 5-7 kordust seerias, või kergematega ja 8-10? Kui palju seeriaid, millistele lihastele?kui nende kahe vahel valida siis ikka 8-10 kordust, kuna 5-7 läheb juba jõu treenimiseks. Seeriate arv lihastele peaks endal välja kujunema, suurematele rohkem, väiksematele vähem. Kuid vähemalt 6 seeriat igale lihasgruppile võiks ikka teha.
Striker
Memberolen 13 aastane kaalun 60 kg 181 pikk surun 90 kg 1,5 aastase trenniga eelmine aasta käisin 1 x nädalas nüüd 3Mina sinu juttu ei usu. Kui vaadata, sinu näitajaid, tulemus ja kaal, siis kas tegemist imelapsega, milles ma kahtlen või tegemist valetajaga. On ka kolmas variant, et äkki treenid jõusaalis, kus kilode asemel on naelad e.lbs?
Striker
Member5-6 korda
Striker
Membermis on parem kas whey1 või whey2?Hind määrab, ehk Whey2.
Striker
MemberEi ole küll eriline spetsialist, aga ütlen mõned asjad mis minu arust korrigeerimist vajavad. Miks on Biicepsile aint üks harjutus 3 seeriaga? Peaksid lisama veel vähemalt 3 seeriat. Ning kas neljapäeval on mõtet rinda teha? Muidugi kui prioriteediks on rind, ning lihas ära puhkab siis küll, aga tundub, et neljapäevane trenn läheb liiga pikaks, ning kord nädalas rinnale peaks täiesti piisama e. sinu puhul esmaspäeval.
Striker
MemberMismõttega harjutada enda keha kohe algul lisa kreatiiniga, kui areng on niigi? Siis olukord järgmine, võtad kreatiini juba teatud aja, tekib arengu paus, mis siis võtad?Steroidid? Mõte väga seinast seina, aga nii ta umbes on.
Striker
MemberDavinson kuidas on muutunud jõunäitajad? Ning kuidas on vaatepilt, kas rasva% tundub sama mis 5 kuud tagasi?
Striker
Member17 aastane. kaalun 67-68kg. Surumis rekord 82,5kg. Ise rahul, aga unistuseks või ideaalseks plaani täitumiseks võib lugeda, kui kevadel saaks üles suruda 100kg.2.september sai plaanid paika pandud. Täna sai siis see maagiline 100kg üles surutud
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Vanus jätkuvalt 17, aga kehakaal tõusnud 73-74kg peale. Uus termin oleks sügiseks 115kg üles saada.Striker
MemberKas 1. ja 2. söögikorra vahe pikaks ei lähe? Endal on nii, et hommikusöö kell 7:30 ja juba mingi 10, hiljemalt 11 tahaks midagi süüa. Peale trenni oleks hea valgu shake, koos süsivesikutega, taastaks kiiresti energia varud. Võiksid lisada ka kana või sealiha oma igapäevasesse toitumisse.
Selline oleks minu arvamus, parandage kui eksin.
Striker
Memberhttp://www.silbaum.net päris asjalik leht. Nagu juba mainitud, sinu küsimuses üks osa puudu e. kaalukategooria.
Striker
Memberkui teen 6htusheiki siis rasvata piimaga a muidu joon tavapiimaMiks karta õhtul tavapiima? Väike rasv aitab kaasa, et imendumine oleks aeglasem.
Ise tarbin nii 0,5-1L tavalist(2,5%) piima.
-
AutorPostitused