Skip to main content

Striker

Forum Replies Created

Viewing 15 posts - 31 through 45 (of 118 total)
  • Autor
    Postitused
  • in reply to: mida arvate tootest Thermo DynamX?? #66734
    Striker
    Member

Konkreetsest tootest ei tea midagi. Aga kuhu sul selle rasvapõletamisega kiiret on? Sellesmõttes, et kui väidad, et panid toitumise paika, teed trenni ka, küll siis ka see rasv kaduma hakkab, anna aint kehale veidi aega.

in reply to: Poed Tartus #66554
    Striker
    Member

Lõunakeskuse spordipoes, mis oli enne koos sportlandiga, nüüd vist aint Sportland. Seal vähemalt oli varem mingi pink, hantlid ning vist ka kang ja kettad. Üldiselt on spordipoodides see valik niru.

in reply to: Vitamiinid mida tarbida #66452
    Striker
    Member

Ise võtsin hiljuti prooviks Universali Animal Paki. Mõnusa särtsu tõmbab sisse igatahes. Seal aga sellised kogused, mida on vaja tõsisemale treenijale. Kodus natuke treenides ajab asja ära multivitamiin + lisa C-vit.

Mõnus särts väljendub siis selles, et jõuad trennis korralikult rassida? Olen ise ka mõelnud see ära proovida. Oled juba terve purgi ära söönud? Kuidas tulemused? Soovitad? Sai palju küsimusi aga oleksin tänulik, kui vastad.

in reply to: Küsimus … #66451
    Striker
    Member

Mina isiklikult sellist pulbrihunnikut kokku ei segaks. Sest olen kindel, et sa ei suuda segada sellist segu, kus nt. iga kuup cm kohta on proportsionaalselt igat ainet. Ühesõnaga võid üks trenn jääda kreatiinist ilma, teine kord saada 3x koguse. Parem sega asi kokku enne igat trenni, pannes shakerisse täpse koguse igat ainet.

in reply to: Tahaks 20 kilo alla saada ja suveks enamvähem vorm #66340
    Striker
    Member

Sinu soovidele võin tuua täpselt näite enda sõbra näitel. Vend oli enne täiesti spordivõõras, parajalt ülekilodes ehk mingi 187cm pikk vend oli mingi 105kg. Lõpuks tüütas teda ennast ka ära ja võttis asja käsile. Kõigepealt hakkas jälgima toitumist ja tegema jõusaalis aeroobset, ning ka jõudu. Esimesed nädalad olid tal stepperi otsas ja ratast vändates päris rasked, edasi läks aga ainult paremuse poole, vend huvitus ise asjast järjest rohkem. Lõpuks jäi juba aeroobse osa suht tagasihoidlikuks. Kuni mingi 6 kuu pärast umbes oli vend saavutanud kehakaalu 85-86kg ja ka lihastoonus oli paranenud.

Pikk jutt sai, aga vähemalt elust enesest. Edu sulle treeningutel ja hoia meid oma edusammudega kursis.

in reply to: Isekoostatud kava #66143
    Striker
    Member

Kas oled selle kava järgi juba teinud ka või see alles idee? Kahtlen, et korralikult trenni tehes jõuab jalg 48 tunniga ära taastuda, nagu sinu kava seda ette näeb teisipäev ja neljapäev. Ning kas 5 päeva jutti ära ei kurna?

in reply to: Liigestoidud #66126
    Striker
    Member

Kõige parem on Pharma Nordi clycosamine , julgen soovitada
    in reply to: hommikusöök #65774
    Striker
    Member

Minu hommikusöök on tavaliselt 200g kaerahelbe pudru 400g jogurt ,klaas mahla ja mingi puuvili vms .. süsivesikuid on ~220g ,valku ~30g ja rasvu ~13g

Oled kindel, et neid süsivesikuid nii palju on? Sellesmõttes, et kas see 200g kaerahelbepudru on valmis kujul või nii öelda toorainena? Kaldun arvama, et valmis kujul on see 200g. Ning siis ei tohiks kuidagi 220g süsikaid kokku tulla.

in reply to: sinu pikkus ja kaal, vanus? #65451
    Striker
    Member

180/81/18

in reply to: Treeningkava #65371
    Striker
    Member

Proovisin ise ka teha mingi aeg 2xnädalas igat lihast, aga minu jaoks oli see koormav, ei taastunud ära. Nüüd pikalt kasutanud kava, mis jaotatud 4-ks, ning täpselt jaotatud 7 päeva peale. Ning üritan ka 1-2 korda nädalas teha ka aeroobset juurde.

in reply to: Avaldage arvamust. #65279
    Striker
    Member

Teinekord tee asjalikumad pildid. Ning 14 aastasel ei saagi veel midagi eriti olla. Nii et nagu eelkõnelejad juba ütlesid, varu aega, treeni ja SÖÖ!

in reply to: Lihaste suurus ja jõud ? #65018
    Striker
    Member

mis jutt, et ilma lihaseta 150 ei suru. Jõutõstmise EM juunioritele82,5 kehakaalus Henandes surus 222,5 ja kaalus selle juures 82,4 kilo ja ta oli selline piitsavars, seal küll suurusega midagi tegemist ei olnud ja ta kükkis 347,5 kilo, minu jalg on 64 aga tema oma vaevalt 60 oli. See jutt et midas uurem lihas seda suurem jõud, neeeeeeeeee

Täiesti nõus Arvoga. Näiteid ei peagi kaugelt tooma, näiteks EMV lamades surumisel, mingid 67.5kg klassi noored suruvad 130, kui suur ja kapi välimusega vend -100kg piirdub 135-140kg. Nii, et mingist lihase ruumala ja jõu kindlast suhtest rääkida küll ei saa. Asi kinni ikka treenimis stiilis, kas eesmärgiks jõud või suured lihased.

in reply to: Süsivesikuid kaalult või koguselt rohkem? #64652
    Striker
    Member

Ikka kaalu järgi. Nt. 30g valku ja 60g süsivesikuid.

in reply to: Millist jõusaali valida…? #64516
    Striker
    Member

Eedenis olev jõusaal tahab saada miskit lepingut ja kolm kuud ettemaksu vms .. hind tuleb päris mahlane.Kui sul kohe 3000 välja käia pole siis võib ära unustada. Sõber käis uuris asja.

Kust selline info pärineb? Sõber, tegi lepingu kuu aega tagasi, ning ei olnud muud kui tegi lepinug, tasus liitumis tasu(500.-), ning maksab nüüd iga kahenädala tagant ca.270.-

in reply to: randmetoed #64377
    Striker
    Member

olen kuskilt kuulnud et võistlustel ei tohi kasutada kindaid ..aga pole 100 % kindel et see õige väide on.. sellest lähtudes siis kui on plaan võistelda et käsi kindaga ära ei harjuks ja kui vaja ilma siis kokku vajuks.

Nagu juba Kaido Leesmann mainis, et kindaid korralikel võistlustel kasutada EI TOHI. Ise olen aga kinda kasutaja, ning olen käinud ka võistlustel, pole midagi ebameeldivat küll märganud selle juures, et harjunud kinnastega, aga võistlustel peab ilma. Võibolla teeks ka trennis ilma, aga meil saalis suht libe kang.

Viewing 15 posts - 31 through 45 (of 118 total)