strato
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
strato
MemberEnamus saalides on esimene kord võimalik võtta proovikas. Myfitnessid saad nt 2 euriga läbi käia.
strato
Member1 on võimalik 5kg pekki peale küll saada kui see on sooviks. Kuid 1 kuuga 5kg lihast peale saada on võimatu.
Naisel ehk mitte sedagi.
juuni 21, 2013 at 3:58 p.l. in reply to: Dopinguraha hankimiseks panka röövinud kulturist jäi vahele ja läheb vangi #345338strato
MemberNoh, raha varastamine ei ole just aus viis selle hankimiseks. Samas steroidid ei ole ka aus viis oma lihaste kasvatamiseks.
Nii palju kui mina olen lugenud või arvutist näinud interviuusid steroidide kasutajatega nad kõik õigustavad oma tegu sellega ET NAD TAHAVAD OLLA NR.1
Vanglas piisavalt steroide ja mõnuaineid saadaval,seal saab oma vajadust siis rahus rahuldada.
Mõttetu postitus. Naturaalselt ei saagi kulturismis läbi lüüa ning ka paljutes teistes spordialades. Ma ei räägi 80kg-stest kribudest. Inimesed tahavad mutante näha. Iga mehe enda asi, mis oma kehaga teeb.
strato
MemberNeed kanafileed arvatavasti pole vaakumis. Mul on mitu korda nii olnud. Isegi kerge hais on juurde tulnud. Ära praadides pole mingit vahet olnud.
juuni 11, 2013 at 9:59 e.l. in reply to: Ott Kiivikas Fast Team – Tere tulemast Veteranide Spordiliitu”, uued “Oti” tootesarja tooted ja Team Kiivikas laieneb! #344913strato
MemberEi juhtu nende randmetega midagi. Piisab sellest kui vaid sõrmeotsad kangi puudutavad ja küünarnukid kõrgel. Kõvasti kindlam tunne kui ristihaardes. Kui painduvus eriti halb on, võib ka rihmad appi võtta.

strato
MemberMa ei tea, kas see oleks loogiline, aga minu arust võiks 1 puhkepäev veel olla. Või siis vähemalt see üks puhkepäev viia mujale. 5 päeva järjest on ikka päris karm trenni teha
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>EDIT: Kui juba gmaster sama soovitab, siis ma ei saa väga mööda panna.
Kalorite koguse järgi oled sa praegu dieediperioodil, mitte ei kasvata lihast… Ongi see su eesmärk? Mis muidugi on veel vaieldav, miks sa juba kreatiini kasutad? Sul kasvab lihas praegu ilma selletagi ikka metsiku kiirusega. Lisaks ei tundu eriti loogiline raisata kreatiini-efekti dieedi ajal, kui sa pole just eriti edasijõudnu. Ei tea, kas siiski on mõtet dieedi ajal kreatiini tarbida…
Mis mõte on kreatiini kogu aeg mitte kasutada?
strato
MemberFitnessi foorumis seda küsimust küsides saad loomulikult selliseid vastuseid.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>mai 23, 2013 at 3:31 p.l. in reply to: Ott Kiivikas Fast Team – Tere tulemast Veteranide Spordiliitu”, uued “Oti” tootesarja tooted ja Team Kiivikas laieneb! #343768strato
MemberOtt, mis hetkel käe ümbermõõt on?
strato
MemberKui enne trenni lahti lööd, siis ei tule trennist küll midagi välja.
strato
MemberIga kord pärast trenni sauna, pärast sauna tulikuum dušš, et lahtiste pooridega mustus maha pesta ja siis jääkülm vesi. Väga mõnus
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>See peaks müüt olema, et poorid avanevad või sulgevad olenevalt vee temperatuurist.
strato
MemberÕpi kaloreid lugema ja pole tarvis kulutada raha toitumiskavadele. Kaloreid reguleerid regulaarselt kaalu jälgides. Söö mida tahad. Pole raketiteadus.
strato
MemberSpartas 145×4 ja revalis nädal hiljem 145×8? Ei taha meeleolu ära rikkuda, kuid siililegi selge, et revalis on kergemad kangid ja/või raskused.
strato
MemberKõige parem trikk:
detsember 7, 2009 at 7:07 e.l. in reply to: Kas Eestis müüakse kolostrumi/ternespiima pulbrit? #240311strato
MemberTänan. Kui keegi veel teab müüjaid, siis lisage julgelt. Kapsliversiooni võib ka..
strato
Membermida see ainult b3 tarbimine sulle annab?Aitab ainevahetusele kaasa. Kavatsen koos tauriiniga võtta.
-
AutorPostitused