Stnp
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Stnp
Membermaeitea..lihtsalt tegin nii kaua kuni tunnen et midagi tehtud kah:) ..no kõik räägivad erinevat juttu kordade osas nädalas..Mulle tundub et peab lihtsalt proovima erinevaid variante ja meetodeid.
Natuke kahtlane on nüüd hakata nii palju vähem tegema kui varem lõhkusin ikka tunduvalt rohkem.Eks näha ole mis saabRinna puhul kätekõverdused nt ei toonud mingit tulemust ja tegin ikka mitu kuud..jah sooritused läksid paremaks aga visuaalselt muffigi..(navy sealide süsteemi nt 20×20 jäi väheseks lõpuks)
Missioonil olles tegin pidevalt..nii kui ülesandelt tagasi-treenima.Seal kah ikka igapäev kui sai. Ühesõnaga..siiamaani ongi proovimata masinad ja kõvasti vähem trenni nädalas , äkki siis see ongi asja võti:) peab ära proovimaStnp
MemberJep.Raske on vähem lihtsalt..meeldib liiga palju aga saan aru et tuleb sundida ennast
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> tänud kõigile Stnp
Memberaga ma sain oma vastused.Võib selle teema kinni panna või kuidas iganes siin asjad käivad:D
Stnp
Membersöön päris palju ( poest ostan sisuliselt ainult kana fileed,liha erineval kujul,banaani,kodujuustu ja VÄGA palju täispiima:D…muna ja muidugi ka kaerahelbeid ja võiku kraami) muud nänni ei tarbi üldse ehk siis igast kommikesi ja jama.
Hetkel on probleem magamine.No ei tule üle 5-6 tunni und kuidagi.Lihtsalt ei tule und rohkem.Ning see 5-6 tundi pole ka järjest.Healjuhul 2 tunni kaupa.Eitea mis viga loodan et läheb üle
Stnp
Memberei oska öelda:D pole veel proovinud seda kava.Muidu oli mu jala päev :
Squats 4 seti ja püramiid 12kordust-10-8-6
Front Squats 4 seti sama püramiid
Sissy Squats 4 seti sama püramiid
Deadlifts 4 seti sama püramiid
ja Press sellel masinal ..sama püramiid 4 setiStnp
Membervigastusi pole.Pole kunagi olnud
Stnp
Membersiiamaani olengi kasutanud nagu mainisin.Postitus ja küsimus on mõeldud siis vanematele ja kogenenud “härgadele”
No offence
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> -
AutorPostitused