Skip to main content

Sten443

Forum Replies Created

Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total)
  • Autor
    Postitused
  • in reply to: Sinu tulemused? #285050
    Sten443
    Member

Nuh võtame siis 2010 aasta kokku..

Nii tagasihoidlikud kui need numbrid ka pole, hea, et kuskil kindlas kohas olemas on ning kunagi ehk tore vaadata kuidas edasi läinud on.

Lamades surumine: 80kg

Kükk: 100kg

Jõutõmme: 130kg

Vanus: 20a

Kaal: 62,5kg

Pikkus: 166,5cm

Treeninud: 4 kuud (kükki ja jõutõmmet 1 kuu)

Kasutatud ainult randmesidemeid. Surumine põrketa, kükk alla paralleeli. Ühtlasi ka suurimad raskused mida siiamaani proovinud.

in reply to: Raskuste lisamine rinnalt surumisele alguses. #283902
    Sten443
    Member

Endal läks seeriate raskus umbes 10kg võrra kuus ülesse.. ehk siis sama tegemiseks kuskil 2 kuud.

Samas väike kehakaal vast tegi ka seda raskemaks. Mõni tunudvalt raskem mees teeks vist 20kg arengu mõnevõrra kiiremini ära..

Aga kahe nädalaga 40kg 60kg’le tundub tõesti suht võimatu, oletades, et sa ikka 40kg seeria pingutad.

Edit: Väike viga oli..

in reply to: Proportsiooni. #282954
    Sten443
    Member

Ma ei tea kui palju selles nüüd loogikat on aga minu kogemuste järgi (mida on väga vähe..)

Teksad läksid kuramuse kitsaks just siis kui tegin korra nädalas alakeha, nüüd teen 3x nädalas kükki (5×5) ning justkui oleks riiete järgi otsustades jalad väiksemaks läinud kuigi kaal on tõusnud kuskil 1kg. Endal oli sama probleem ning siiamaani olen kava muutusega ja tulemusega rahul ja kavatsen samamoodi jätkata – idee järgi siis peaks väike taastumisaeg lihaskasvu tagasi hoidma. Ehk keegi targem kinnitab või lükkab ümber, endalgi oleks huvitav selle kohta midagi juurde lugeda

Autor
    Postitused
Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total)