Sten
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Sten
MemberMa ei tea, ise kasutan seda Tai Kane oma ja mul küll mindagi kõhuga pole. Täitsa töötab ja muidu kui tahad lihaskasvu suurendada, siis tuleks rohkem valgule tähelepanu pöörata. Kreatiin on nagu rohkem jõulisamise eesmärgil.
Sten
MemberJah vabalt võib kõike koos võtta

Ja ma arvan, et 4 korda sa päevas küll ei pea seda kõike sisse sööma
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Sten
MemberMina ise teen ka õhtu poole, aga olen ka kuulnud inimesi, kes on harjunud selle hommikuse trenniga ära ja on sellega rahul-proovi ise, kumb sulle paremini sobib ja vastavalt ka oma võimalustele.

Sten
MemberToetaksin siin ka Oti arvamust-kui tahad ikka head tulemust, siis peaks ikka endale treeneri või kellegi muretsema, kes mõistab seda teemat ja siin mängivad paljud pisiasjad rolli-nt. vanus, kaal, pikkus, välimus, palju aeroobset ja palju jõutrenni teed jne……

Sten
MemberTegelikult järele mõeldes võiksid tulla KÕIK need jõusaalitreenerid tulla lavale ja näidata, et nad ei ole ainult teooriat õpinud, vaid on ka ise praktikas oma teadmisi kasutanud
sellinne mõte tuliSten
MemberJah, ma ka ei ole teinud eraldi trenni rinnaltsurumise max tulemuse parandamiseks, aga kunagi surusin 127,5kg ära ja kaal oli umbes 80 kg +/-mõni kg
Sten
MemberMina lähen võistlustele vastu isiklikult lootes iseennast ületada
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Jah ja tore oleks näha sellist venda laval, nagu Heikki Mägi ja kuulsin kunagi, et võistles kunagi ka klubi MW tegelane Andi Tubin-ei tea, miks enam ei võistle ja loodaks näha veel palju uusi nägusi 
Sten
MemberPäris vahva
mulle see meeldib ja äge oleks, kui seal tiitlis Oti ja Mareki tiitlid ära mainitakse…….blaablaablaa….pikk nimekiri, aga jah mõte on äge.Sten
Member
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Igati lehe minuarvates vähemalt
Tubli tööSten
Membermina ja Marek Kalmus käime Arcomanis, see on sinu ühikast vist natuke kaugel, aga hind on vist 300-400 vahel kusagil ja mina olen masinatega vääga rahul.
Sten
MemberKindlasti oleneb ka vanusest ja ka muudest oludest-ei loe ainult suurus……..mina soovitaksin vaadata peeglisse ja võrdle võistluste pilte, kui kõhkled, aga soovitan tulla kõigil
Sten
Memberloota võib juu, et rohkem rahvast tuleb
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Sten
MemberHei, ma ei tahaks küsida, aga miks te tagasi nii tegite, et Juuniorid ja Noored 2 kategoorias?? Kas võistlejaid nii palju, et ei mahu ühte kategooriasse ära?? Ei tegelikult ei mõtle ma midagi halba sellega, lihtsalt tekkis küsimus.
Sten
MemberAnna andeks-olen juba sellinne priiskaja ja mugav….
Sten
MemberÄkki lisaksite veel ka, kuhu kategooriasse kavatsete minna
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Ma ise see aasta juba Juuniorites
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> -
AutorPostitused