Sten
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Sten
MemberVäääga hea küsimus
Sten
MemberÄGE
Sten
Memberkui lõplikud tulemused tulevad välja, siis arvatavasti saab IFBB lehelt need esimesena
Sten
MemberMA arvan, et selle võistluse kohta tuleb veel siin mõni artikel, aga minu arvamus on sellinne………..No mina läksin sinna võistlustele, nagu ka varem mainitud-iseennast ületama. Muidu ma arvan, et sain selle eesmärgi täidetud-andsin endast parima ja tulemus oli ka vastav. Väga tähtis oli veel kogemused ja teadmised, mida ma sealt sain-kuidas võistelda, grimmimise juurest ja siit-sealt natuke juurde. Tähtis on veel see, et nägin ära taseme väljas pool Eestit ja nüüd on nagu siht ka ees ja siin vaatasin, mis lihasgrupidele pean rõhku panema ja millele mitte. JNE……..
Ametlike-lõplike- tulemusi veel ei tea, sest dopinguproovi tulemusi ei tea, aga mulle tundus, et nii mõnigi poiss oli midagi keelatut sisse ajanud (kahju, et ainult esi kolmikule tehti proov). Muidu koht on hetkel mul 13.
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Nagu ka kohast näha, pole see just kõige parem ja siis ka näha, et maailmas on tase kõva, aga eks ma pürgi ka nüüd sinna poole. Võistluste korraldus oli
viimasepeal tegija-tundsin end nagu tõelist MM võistlejat ja korralduse eest paneksin 5- hinde, sest alati saab veel midagi paremini, aga VÄGA tegija oli. Mulle meeldisid veel fitnessistide vabakavad-kus olid alles elemendid……ei anna Eestiga võrreldagi-peaaegu kõik vist olid mingid iluvõimlejad ka või ma ei tea mingid kondiväänajad.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Ja nüüd lõppu avaldaksin tänu inimestele ja tegelastele, kes mind aitasid ja tänu kellele ma sain seal ära käia. Kõige rohkem aitas nii rahaliselt ja minu eest organiseeris kõik ära Ergo Metsla firmast Bermet. Tänud veel Robocopi firmale, kes on mind toetanud toidulisanditega ja klubi Arcomanile, kus olen saanud käia tasuta trennis. Ei saa jätta mainimata ka oma sõbrast treenerit Marek Kalmust, kes on aitand mind siiamaani alati nii, kuidas saab, mida enamus inimesi ei teeks. Kiired tänud ka veel Kadri Kuusikule, kes aitas ka mind viimasehetkehädast välja. Tänud kõigile ja loodan, et mu toetajad jäävad alles, sest ilma toetuseta on raske läbi lüüa
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Koostöös ja kokkuhoius peitub jõud.
Sten
Member
Sten
MemberMa ka-ma ei tea, juu vist maitse asi. Algul võtsin nii palju koort ära, kui võimalik, nüüd võtan ainult pealmise kihi ära ja koos sellega ka osa seda alumist koort
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Aga mulle maitseb see väga
??:”>Sten
MemberNoh siis on viga minus
MemberKas 18 kaasaarvatud või ei?
MemberMina käisin vaatamas ja Kadri kuusik võitis naistes ära ja meestest võitis
??:”> …… ei mäleta nime
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> üks venelane oli.Sten
MemberTeatud aja tagant on kindlasti hea, kui oma kava muudad. Ja siin soovitaksin pöörduda kellegi targema poole, kes saaks sinuga personaalselt tegeleda ja vaadata, kuidas sinu jõu ja välimuse on, võibolla on vaja kava jaotada rohkemateks päevadeks-
??:”> kõik oleneb ja soovitaksin veelkord personaaltreeneritSten
MemberLisaksin veel seda ka, et vaadata, KES teeb sulle selle kava. Ni mõneski kohas on see treener nii nagu on ja siin tuleb vaadata, keda uskuda ja kelle õpetus on see kõige õigem.
MemberMina panen pannuse Nirgi peale
MemberSee oleneb geenidest-üks kord nägin vist “usu või ära usu”-s kuidas mingi vend venitas oma nahka ikka VÄÄÄGA meeletult-ei tea, kuidas, aga lihtsalt venid ja venis ja venis
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Sten
Member
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Palju õnne, tervist ja selget mõtlemist
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Sten
MemberMa ka, ma ka
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Mina olen ka ikka põhiliselt käinud sellepärast, et mulle meeldib seal saalis möllata
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>AutorPostitused