Sten
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Sten
MemberTänan infi eest
??:”>Sten
MemberNo niii, siin nii lahe sõnelus, et ütlen ka sõnakese juurde, kui kellegil selle vastu pole
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ………..no mis siin ikka öelda………… noored tuleviku vennad-ma vaatan, et te siin räägite juba nii, nagu tahate te selle alaga ka tulevikus hakata elatist teenima ja särki-värki…….no igaljuhul on see vahva ja soovin ka edu ja kui selline innukus ka püsib, siis eks see tulemus tuleb ka (y)Sten
Member
??:”>Sten
MemberOh teid küll-ma tahaks näha ise ka, kes trenni pärast jätab sexi ära või poole pealt ütleb, et mulle amazonis öeldi, et üle 30min ei ole hea, nii et sorry tibi-järgmine kord jätkame
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Sten
MemberHehhhh, ise käin Arcomanis ja võin nii palju öelda, et kuu max oli vist õpilasele 315-minu arvates üldse mitte väga kallis…….ja rahvaga on nii, et jah mõni päev tõesti juhtub jõusaali poole peale 9-10 inimest, aga seda on väääga harva, enamasti hetkel 5 kanti ja suvel oli üldse nii, et päris pikka aega käis kohal Marek Kalmus (kes oli treener ja sai selle eest raha-palka), siis mina (kes esindab klubi ja käib tasuta) ja siis veel üx tüdruk
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> naljakas või mis 
Aga jah-Arcomanis on ka väiksed vead…….ükski pole täiuslik
Sten
MemberSuht jah, ära aja siin mingit laimu edasi, kui sa midagi kindlat ei tea
Sten
Member
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Mina isiklikult pean enamus jutte kuulujutte, mis on põhjatud välja arvatud need, mida olen ise oma silmaga näinud või temalt kuulnud-eks see kipub igalpool ajakirjanduses olema juu nii, et kas natuke liialdatakse või hoopis ajatakse kägu ja siis see jutt läheb ringlusse
“>Sten
Membertavalise paksu poisi jalad
“>Sten
MemberTubli Ott
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ja oled paljudele eeskujuks
MemberAga Mareki ja Indreku täpset kohta ei tea?
MemberNäita neile Ott
MemberÄGE
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> pole lihtsalt sõnuSten
MemberÄGE
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Äkki kellegil veel pilte, mida nõus teistegagi jagama 
Sten
MemberMa tean, et koolis tegime kitse hüpet
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Aga ei usu, et see kulturismiga väga seoses.
AutorPostitused