Sten
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Sten
MemberJah…..olen kuulnud ka, et mõni on läinud paksuks, aga seda on seletatud nii, et kui teed trenni, siis tarbid rohkem energiat ja sööd rohkem, kui aga lõpetad trenni tegemise ja sööd ikka sama palju, siis ei kuluta seda energiat enam ära ja tulebki väike rasvumine ja siis tundud veel eriti suur, kui sul on mingi lihas+selle peal veel rasv……sellist teemat ei tohiks juhtuda, kui aga hoiad toitumist kontrolli all.
Ma ise pidasin ka nüüd 12. klassi lõpetamise ja examite pärast mingi 2 kuud vahele jätma. Muidu oli mul kaal natu alla 80 kg või nii, aga siis kui lõpetasin ära trenni, läks kaal mingi 71 peale umbes ja nüüd kui jälle hakkasin vaikselt trenni tegema, olen jälle umbes 74 peal ja usun, et see tõuseb veel sinna tagasi.
Ma ei tea-maru pikk jutt tuli nüüd, aga loota võib, et kellegil sellest ka kasu on
??:”>Sten
MemberEnamus ongi pumbatud, aga siis see, kes ei ole pumpand, kirjutab juurde, et külmalt või midagi sellist
Sten
MemberÕnne ja jaksu ka minu poolt-kuidas muidu teistel ka läx?
Sten
MemberMinu arvates on täiesti normaalne, et lapsed söövad magusat ja kommi
Sten
MemberVarsti Amazoni poes ka M.M.-i uriin müügil-kiirustage, sest jätkub vaid kiireimatele
Sten
MemberHei, äkki kellegil on endal ka võistlustest pilte, mida julgeb jagada???
Sten
MemberSten
MemberMina käisin ka seal lava taga mõnda võistlejat aitamas ja mõnda segamas

Ei, tegelt oli võistluse korraldus vinge ja ei kuulnud ka võistlejatelt halbu sõnu…… Iga korraga paistab asi paremax minevat ja siin tänan eelkõige Tokkot, Metslat ja Kiivikat (Jätkake samas vaimus)
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Lubasid sügisel teha veel kõvema võistluse (y)Sten
MemberOn jah maha võetud
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Äkki prooviks 1 korra veel??
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Sten
MemberEga jah-tavaliselt on EFF ja EKFL võistlused Eestis umbes samal ajal-tuleb ise uurida natu……..mina jõudsin nätieks autasustamiseks sinna
Sten
MemberVaadake sellest küljest, et see armastus on kõige parem teema selle pärast, et sellest on pea kõigis raamatutes juttu, nii et pole raamatu otsimisega probleeme
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Ise panin sinna (“Stepihunt”, “Tõde ja õigus”, “Kõrboja peremees”, “Isa Goriot”, “Maa õnnistus”, “Faust” ja mõned niisama tsitaadid, nagu “Omnia vincit amor”-armastus võidab kõik) 
Sten
MemberHehheee…. mina võtsin “Seal, kus on suur armastus, sünnib alati imesid.”(Willa Cather

” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Sten
MemberMa võin ka siin koha peal öelda ainult häid sõnu BP kohta……see ei ole ainult naistale…..
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Olen ise ka proovinud ja soovitan. Kõik lihased võtate läbi ja seal ei ole sellist teemat ka, et keegi saaks viilida-paneb su trenni tegema ja siis on ka tulemus 
Igaljuhul soovitan
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Sten
MemberKes kohe kuidasgi ei saa neid videosid, siis soovitaks tõmmata netist selline programm, nagu Ares