Sten
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
detsember 2, 2007 at 3:59 p.l. in reply to: Juuniorite ja veteranide MM Ungaris 30.11-03.12. #133191
Sten
MemberJuunior on kuni 21. 21 on juba meeste ridades.
Kas keegi filmib ka seal miskit? Tahaks vabakavasid näha-need raudselt eriti vinged.
Sten
MemberVõimas….Peab jälle kellegi ees mütsi maha võtma
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Aga seda teen rõõmugaSten
Memberära tee:1. see lihtsalt kole ja rikub ilusa selja ära 2. kui juhtud ntx 10 a pärast tüdinema, siis kaotamine hoopis raskem protsess, kui tekitamine.-ärge minge jõusaali ka-äkki kunagi viskab koppa ette see suur keha, mis siis saab? Mis näiteks Coleman peaks tegema, kui tal see meeletu liha enam seljas ei meelidks?
Hea on kuskil mingi pisike, mingi kindla tähendusega inimese jaoks. See on ok. Kui aga tähendus on välja “punnitud” siis on asi jama.”--marek, täpselt sama räägitakse ka jõusaalis käiate kohta….väike lihas on ok aga see steroididega selga aetud värk on jama ja rõve
Sten
Memberminul on ka tattoo olemas umbes SELLINNE ning olen rahul, et ta mul on. Ei ole ka välistatud et tulevikus miskit juurde timmin.
Minu arvates on nii tatoode tegemine kui ka jõusaalis oma keha ehitamine kunst…. Inimene, kellele meeldib pliiatsitega joonistatud teosed, joonistab ise ka pliiatsitega-loogiline. Aga nähes näitusel mõnda akvarellidega tehtud teost ei oleks minu arvates ilus tema poolt hakata sõimama, et vaat kui loll on autor olnud-tegi akvarellidega mitte pliiatsitega, rõve teos…..
Usun et paljud siin foorumis, kes tegelevad jõusaalis käimisega on kohanud inimesi kes ütlevad et oi need kulturistid on ikka jubedalt suured(rõvedad). Äkki on nad kangiga pähe saanud, et nüüd ajavad end nii suureks kohe-milleks? Ja siis arutate, et need sõimajad on kadedad või ei tea mida veel. Usun et nad lihtsalt ei mõista seda ega näe asju samast punktist kust jõusaali armastajad. Ning siit ka minu arvamus, et see näitab natuke enda lollust, kui sõimad kedagi/midagi, mida ei mõista.
“Ka vaikiv loll võib paista välja tark”
Sten
Membereks me kõik oleme lollid….ainult omas valdkonnas…..
Sten
Membermina olen 2 semestrit käinud seal kehalise arvelt (tasuta) ja saan 1 semestri veel käia….eks siis vaatan kus edasi…..käid saalis nii palju kui ja kuna tahad (kedagi ei huvita mis ajale sa sem. algul end registeerisid). Saal on norm aga teatud aegadel on natu rohkem rahvast kui muidu.
Sten
Memberka mina soovin kõike paremat ja edu
Sten
Membertubli…palju õnne….pilte ka äkki kusagilt?
Sten
MemberMe kõik oleme lollid, ainult et kõik on seda omas valdkonnas.
ning
Ei ole lolle küsimusi, on ainult lolle vastuseid.
rohkem ei oska midagi juurde kommentaarida
Sten
MemberVaata, kui sa kedagi ei leia, siis ma võin ise proovida aidata. Olin kunagi suht kõva käpp viievõistluses, kus üx aladest on ka ujumine.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Sten
Memberpäris head videod minu arvates…….lükake veel selliseid üles
Sten
Membermulle tundus ka see maskott naisterahvana
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Sten
MemberMarek 1.
november 17, 2006 at 11:11 e.l. in reply to: Euro Elite – kes võitlevad (nimed,pildid, andmed)? #95420