Sten
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
detsember 11, 2009 at 6:17 p.l. in reply to: OTSE – Classic BB World Championship Madrid 2009 11-14.12. #241571
Sten
MemberSpaiderman ajab ka hommikuks viimased veed välja ja paugutab nii mis mühiseb
Sten
MemberÜhesõnaga, kulturistid ei olegi midagi teinud
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> See 15 a jõukas rassimist ei ole mingi sport
No enamus vastanutest ei teagi vist mida see sõna kulturism tähendab….
Üks vahva juhus oli sellinne, et kui ma kunagi võistlesin, siis üks vanaema sai haisu ninna asjast ning mingil sünnipäeval vms hakkas teisele vanaemale ajama, et: “oh tead sten on meil skulpturist ja puha”…..no natu oli siis segadust, aga lõpuks ikka leidsime ühise keele.

Arvan et päris vanaemad seal hääletamas ei käi, aga jah…..
detsember 4, 2009 at 11:54 p.l. in reply to: OTSE – Classic BB World Championship Madrid 2009 11-14.12. #239824Sten
MemberJah, mingit jama ei oleks hakanud üles panema
Ma nüüd club Maasikasse
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Tagasi varahommikul

Seal club Maasikas harjutad tantsulaval vabakava?
detsember 4, 2009 at 8:46 p.l. in reply to: OTSE – Classic BB World Championship Madrid 2009 11-14.12. #239801Sten
MemberTänased, 04.detsembri 2009 õhtused pildid.Klassikalise kulturismi maailma meistrivõistlusteni aega 1 nädal.
Pikkus: 175 cm
Kaal: 79,5 kg
Pildistatud Tartu Fittest jõusaalis.
Toidulisanditest: FAST Green Tea, Burner, Omega3, UNIVERSAL Ripped fast, N1T, fat burner for woman(oluliselt paremad kui meeste rasvapõletajad!), lisaks erinevaid multivitamiine.
Täna oli kokku 4 trenni: Hommikul kl 07:30 Bodypump, päeval kl 14:00 käisin jooksmas umbes 30 minutit, 17:30-19:15 jõusaal(universaaltreening- kõik lihased suuruse järjekorras baasharjutustega ning vahelduseks eriharjutusi), 19:30-20:35 bodypump. Lõpetuseks saun. Nüüd lähen ööklubisse

Pidasin oluliseks täna välja tuua ka oma treeningute mahu ja intensiivsuse. Midagi ei tule niisama tablette krõbistades. Minu dieet algas augustis ja lõppeb sellel aastal loodetavasti 14.detsembril. Ei oskagi öelda, mis saab järgmisest hooajast. Elame näeme.
Vaadake pilte ja sööge sardelli ja tundke elust rõõmu
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Vabaseis on hetkel võimsam natuke. See on ka üks minu trumpidest, millega loodan kohe esimesel päeval MM-il lõigata. Küljelt poosid on paremaks läinud, aga peab veel kõvasti harjutama.
Triibutab küll, aga võiks natuke parem olla.
Selga olen hakanud treenima tõsisemalt. Uuesti olen oma treeningutesse lisanud bulloveri suure hantliga, lisaks erinevaid tõmbeid ja venitusi.
Lopsakam kui varem. Nüüd on ka jalad külje pealt teravamaks läinud, kannikas lõikab ka triipe.
Natuke võiks veel teravust olla. Muidugi oleks head kaamerat vaja läinud.
Kõhul ei ole nagu midagi võrrelda- see mul võistlusteks ikka selline. Tänud ilusa suure ja punase nime eest

Aga vorm on sul tõesti supper ja ootan huviga seda võitlust-kergelt siin ei saa keegi miskit.
Sten
MemberEga siin miskit tarka rohkem öelda ei oska. Mõni aeg tagasi oli Argo siin ilus, tark ja osav inimene ning nüüd materdatakse mõnuga. Minu jaoks oli, on ja jääb Ader, Kalmus, Kiivikas, Vähk ning paljud teised Suurteks Inimesteks. Head teod ununevad ikka kergelt ära kahjuks.
Sten
MemberEestlaste lemmik toit on teine eestlanne……Kahjuks on see tõsi. Väga kahju et juba enne “kohust” minnakse “süüdlasele” kallale.
november 19, 2009 at 4:26 p.l. in reply to: Juuniorite ja veteranide MM 13-16.11. Poolas,Bialystokis – Mikust lugu tänases Õhtulehes! #235802Sten
MemberKus see meeste klassika MM Hispaanias on? Elan ise mõnda aega ka siin Hispaanias (Madridis), et võiks ka äkki tulla omadele kaasa elama
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>oktoober 4, 2009 at 3:10 p.l. in reply to: IV IMM EMV 2009 kohapealne melu, kommentaarid, fotod #224172Sten
MemberOtt supper nagu ikka (raske üllatada)

Argo Väli vabakava lahe ja hästi esitatud-väga meeldis
Argo Ader tundub eriti võimsana.
Tundub et jälle üks korda läinud üritus-õnnitlused kõigile
Sten
MemberKui keegi teab, kus seda teist osa saaks netis vaadata, siis oleks info eest tänulik. (Ei ole hetkel eestis ja ei saa TVst vaadata)
Sten
MemberTulles tagasi ennustamise teema juurde, siis kohti ma ei tea, aga ennustan et Kirp pääseb lavale ning teeb rahvale pikka nina
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Sten
MemberMulle küll see Emilia lugu päris meeldis-päris viisakalt tehtud
Sten
MemberKalmus jääb ka minu eeskujuks ja mina talle tänuvõlglaseks alati tulgu mis tuleb.
Ning kardan et Kalmus pole sellinne, kes ka peale kõige rängemaid hoope langeks ja pea maas koju roomaks.
november 20, 2008 at 2:22 p.l. in reply to: Klassikalise Kulturismi MM 2008, kuidas läks meie poistel&tüdrukul ? kommentaarid, pildid, muu #171615Sten
Memberma arvan et ikka kõik lähevad…võistlema (+/-2)
“>Sten
Memberkes siis plaanivad minna lavale?
Sten
Memberkas see kord ka videosalvestust tehti?
AutorPostitused