Sten
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Sten
MemberJama küll, kui nii paljud üritavad dopinguga läbi lüüa.
Sten
Membertahtsin sinna fitday.com sisse logida, aga seal küsitakse pikkust, aga kui palju on 183 cm ft-s (mingi foot vist)
Sten
MemberMarek ise ütles, et kohvipaus venis liiga pikale
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> aga noh mõelge ise, mis päris põhjus võis olla.Sten
MemberSuur suur AITÄHHH
Sten
MemberTegelikult tahaks ikka. Aga kuidas saada???Aga ma ei tea, et sinna torusse ei saa nagu sisse eriti, et peaks mõne teise varjandi leiutama.
Sten
MemberAITÄHH!!!!
Sten
MemberTäpselt ei tea kui kaua, aga ega ei usu küll, et see läbi on. No mõni aasta ikka
Sten
MemberEi noh ma saan aru, et Sacatini leiab, et selle maitsel pole midagi viga ja Hary soovitab lihtsalt edasi kannatada, aga keegi ei vasta KÜSIMUSELE- millega koos on kreatiini ja see segu kõige maitsvam???
Sten
MemberEga ma kreatiini mõju üle ei kurda ja siiamaani olen ka koos glükoosiga joonud, aga tahaks PAREMAT maitset.
Sten
MemberAITÄHHH
Sten
MemberNo jah selline asi on jama küll, kui EESTI MV saavad mittekodanikud osa võtta.
Sten
MemberMa arvan kah, et päris hästi tehtud leht. Natu peab ainult harjuma veel.Aga üks asi on segane-ei tea, mis tühi hall riba see seal paremal ääres on???? Või on viga minu arvutis???
Sten
MemberAga kuna see uus leht üles pannakse????
Sten
MemberIkka Mareki poolt. Siin pole midagi mõelda.
Sten
MemberJust, ei tasu liigselt teadusejuttu puhta kullana votta.Tuleb
ka oma peaga moelda, et arusaada:0,2g kreatiini kogused
on taiesti mottetud!
-
AutorPostitused