Sten
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Sten
MemberIse kaalun muidu 74-75, aga praegu dieedil 70,5 ja surun 85-90kg ka umbes 3 seeriat
Sten
Memberkui teada saad, siis kirjuta siia foorumi ka-palun
Sten
MemberEks iga üks teab, mida teeb. Ja millest on valmis loobuma, et saada ilusam ja tugevam keha. Ühes asjas olen kindel, see õlu kohe pärast trenni küll head ei tee, iseasi, palju ta halba teeb, seda ei tea.
Sten
MemberMa olen paljude arvamust kuulnud, kes on seda kaseti näinud ja ühtegi halba sõna pole küll kuulnud. Muidu ise arvan, et kes algajale on küll mõtet osta see kasett ära, sest sealt saab vajalike tarkusi juurde. Ja muidu, see kasett maksab ainult 150 EEKu, selle eest saab ainult korra poes käija.
Sten
MemberMa olen ise ka veel suht noor, kasvu eas. Ja mul pole küll veel kasvu kinni jäänud. olen peaaegu 2 aastat trennis käinud ja muidugi venitus harjutusi olen ka teinud.
Sten
Memberma mingi eriline asjapulk pole, aga arvan et kõige odavamini saaks kellegi käest. Ja sellisel juhul soovitan vaadata kb.www.ee , http://www.soov.ee ja http://www.osta.ee -sse
Võibb leida ni mõndagi.
Sten
MemberMa niisama proovisin, kas mul töötab??
Sten
MemberSuht omapärane küsimus, aga ma lugesin, et mingi palli (pehme tennisepalli) nätsutamine pidi mõjuma. Ei tea ise, pole proovinud, aga sina võit proovida.
Sten
MemberTead ma olen ka küülnud, et kui betoonkingad jalga panna, siis ei pidanud ära uppuma, proovi järgi
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Sten
MemberTegelikult võiksite jah 2003 a. kalendri üles panna.
Sten
MemberTahan ka jutukasse, aga viskab sellise kirja: Your current security settings prohibt running ActiveX controls on this page. As a result, the page may not display correctly.
Mida teha???
Sten
MemberJah Marek on ikka ülekõige. Edu talle ka edaspidigi.
Sten
MemberProovi säärelihaseid treenida.
Sten
MemberJa miks see biolab veel kriitikat ei kannata siis ????
Sten
MemberNagu siin on räägitud, et mõnedes valgu pulbrites on mitte lubatuid aineid lisatud (Näiteks nagu Taavi räägib, eti biolabi tooted sisaldavad mitte lubatuid aineid), aga kas siis ei ole võimalik kontrollida seda, et millistes siis ikka on (mitte kuulujuttude järgi). Näiteks võetakse 5proovi igat pulbrit erinevatest kohtadest näiteks No1., biolabi, lemonit ja veel mõnda kasutatumat valgu pulbri ja hiljem testitakse, kas mõni neist sisaldas keelatuid aineid ja siis võiks rahvale ka teatada sellest (millise tulemused olid positiivsed ja millise negatiivsed). Ja ma usun, et iga inimene, kes valgu pulbrit kasutab, tahaks teada, ega see pulber ei sisalda keelatuid aineid.
-
AutorPostitused