Sten
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Sten
MemberMina arvan, et mõlema firma toodetel on omad pluss pooled. Täpsemalt tutvumiseks Fasti toodetega soovitaksin külastada http://www.fast.ee lehte, kus on nii mõndagi. Aga nii palju võin öelda kindlalt, et on mõtekam osta Fasti kreatiini, kui Tai Kane oma, sest ükskord ma uurisin neid mõlemat ja järelduse panin sellele lehele kirja (soovitan seda ka vaadata) http://www.fast.ee/?go=forum&f=2&t=142 ja sealt vaadake Steni postitust. Muidugi eriti kõva on veel Fasti Whey+, mille kohta leiate ka Fasti lehelt infot. See on kõige parem proteiin, aga see eest on hind ka vastavalt kvaliteedile krõbedam. Mina soovitan sul endal ise järgi uurida ja proovida, kumb parem, sest kunagi ei tea, kes räägib tõtt ja kes ajab loba.
Sten
MemberSinu jutu järgi on KÕIK keemia. Sinu jutu järgi ei tohigi enam poodi minna ja midagi osta, sest kõik sisaldavad “KEEMIAT” – kõik asjad, mis poes müügil sisaldavad näiteks säilitusaineid (see ka nigunii mõne mehe arvates keemia) järelikult on kõik inimesed “keemikud”. Või näiteks coca või fanta-puhas keemia, aga kui keegi linna peal seda joob, siis ei nimeta teda keemikuks-ega. Ma arvan, et tomahawk on sõnast KEEMIA valesti aru saanud.
Sten
MemberSee nagu pikk muinas jutt, mille lõpu ma ei näinud
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Sten
MemberMa arvan, et kavatsen küll võistelda. Oled ise ka noor, või hoopis juunior, või hoopis meeste klassis? Ah pole midagi-saan tegelt sinust ka aru (lihtsalt jäi vale mulje-juhtub)
Sten
MemberKuule vend. Esiteks sa võiksid kirjutades vähemalt panna oma õige nime, või ei julge sa sedagi. Teiseks ma ei arva, et ma ei arvagi, et olen RÄIGE tegija (oled vist valesti aru saanud). Ja Arnold Schwarzenegger on küll natu vale inimene, kellega võrrelda-kõik on ju tema kõrval väiksed (Minu arvates Eestis polegi sellist venda, kes võiks end Arnoldiga võrrelda-ta ikka omaette tase), või oled äkki sa ise temast suurem? Igal juhul oled sa natu valesti aru saanud-MA EI PEA END IMEMEHEKS, ega RÄIGELT SUUREKS. Pealegi endaarust olen ma siin foorumis VÄGA VÄHE sõna võtnud, võrreldes mõne mehega. Ma olen viimasel ajal ainult püstitanud selle kuulujutu teema, siis dekaloogi alla lisasin enda arvamuse ja nagu polegi rohkem midagi öelnud, kuhu tagasi on mul veel siis tõmmata, kui polegi nagu eriti kirjutanud? Ja selle lausega “Pane rohkem rõhku treenimisele mitte netis enda eksponeerimisele” olen ma sinuga päri, seda ütlesin ka seal “Dekaloogi” all. Ma mõtlen, et sa võiksid rohkem nende kallal võtta, kes enamvähem iga foorumi teema alla oma ülbitsusi ja lollusi kirjutavad, kui midagi paremat pähe ei tule ja tavaliselt ei tule. Ma ei olegi väitnud, et kõigini (kaasa arvatud sinuni) on see minu steroidipruukimise juttu jõudnud, kindlasti pole paljudeni jõudnud, aga ma olen kindel, et on veel inimesi, kelleni on see jõudnud ja ma tean kui ruttu need kuulu jutud liiguva, selle pärast mainisingi ära, et peatada see jutt (näidata, et tegelikult selles pole alust ja nii ei ole). Mis sa selle viimase lausega mõtled “Varsti näeme!”-kus me näeme, või mis me näeme???
Sten
MemberMinu arvates on see 9. punkt väga asjakohane ja õige, mida võiks paljud kõrva taha panna.
Sten
Member.
Sten
Membermuud midagi ei juhtu, ainult jalg ei hakka kasvama. Algul ei pane seda vahet tähelegi, aga hiljem on ikka väga kole, kui üla keha suur ja lihastes, aga jalad nagu tikud-olen pildilt näinud. Soovitan teha ikka jalga ka.
Sten
MemberMuidu on kava on jagatud 6-7 päeva peale (7 päeva siis, kui 1 päev on kõht ja pikemalt aeroobset trenni). Nädalas teengi 6-7 päeva trenni
Sten
MemberPole hiljuti proovinud maksimumi, aga muidu umbes 105-110
Sten
MemberSelgita, mis split????
Sten
Membermina olen 2 korda temalt ostnud tooteid ja väga hästi sai tehing tehtud (ilma tõrgeteteta)
Sten
MemberSuvel saab mul 2 aastat täis sellest, kui esimest korda saali läksin. Tõsisemalt olen umbes 1-1,5 aastat tegelenud, kui Marek mind treenima hakkas ja sellepärast enamus võlgnengi temale. Suht normaalselt ikka kasvan. Dieeti hakkasin pidama 10.märtsist-võistlusteni(20 aprill) ega mul muidu ka suht kiire seedimine, et liigse rasvaga eriti probleeme nagu pole.
Sten
MemberMida see siis peaks tähendama???????
Võistluste tulemustes on kirjas “Noored – Juuniorid Kulturismis
1. Indrek Talving “, aga tegelikult võitsin ju mina (Sten Tuudak). Ei tahaks paanikat tekitada, aga te olete millegiga võssa panud
Sten
MemberSelliseid teemasi minu arvates pole vaja siia. No olgu, olgu siis 1, sellest saab mööd vaadata ja näha, mida keegi oskab välja mõelda, ada kohe 5-no see on juba liig ja üldse vahepeal on teistelgi, et ühte, täpselt samasugust teemat tuleb 2-3 korda, siis võiks toimetus nagu 1 ainult alles jätta ja ülejäänud maha võtta.
-
AutorPostitused