Sten
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Sten
Memberma arvan, et mina tulen töllerdan seal laval natuke ringi
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Sten
Memberaga on ka juuu ekstra trennid enesekaitse jaoks, mis õpetab, kuidas käituda kui SIND RÜNNATAKSE-see peaks aitama endaeest välja seista. Poksi, karatee ja teiste vägivalsete trennidega kipub nii olema, kui see laps saab piisavalt tugevaks, siis võib ta ise hakkata koolis ründama (muutub agresiivseks) ja vähe usutav, et seda te tahate (see ei kehti loomulikult kõigi puhul, aga paljude puhul küll)
Sten
MemberOlen punamtsikesega ühel meelel. Rõhutaks veel seda, et proovige ette kujutada, kui suudate
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> kui suurt osa on see diureetikum tema välimuses kaasa aidanud ja kui suur osatähtsus on tema 1-mitme aastase pühendumise, higi, vaeva, sihikindluse jne… Ei saa jätta mainimata ka seda, et Marek & Ott on Eesti kulturismi eestvedajad (nii silmailu kohapealt, kui ka tarkade nõuannete eest-arvatavasti kui Marek poleks mind hakkand õpetama, oleksin ikka samasugune kleenu nagu enne…väikse ettekujutuse saamiseks võite vaadata mu kodukasle, seal pilt minust, enne kui hakkasin saalis käima) Igaljuhul Marek ruulib täiega, edu sulleSten
MemberMa ei tea, igalühel erinev maise, aga võid proovida juurde lisada näiteks Nescuiki seda joogi pulbrit-kui maitseb shokolaad, siis võib sulle meeldida
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Ja mis veel parem osta siis muid tooteid, näiteks Tai Kane, kui Fasti tooted ei maitse-ise kasutan ka Tai KaneEdu õige maitse leidmises
MemberMa võin öelda, et olen näinud, mis raskustega ta teeb
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Võibolla need ei ole nii suured, kui sul, aga noh mulle tundusid küll ikka väga väga suured-trennis tuli hantlitest ja raskustest pidevalt puudus 
Sten
Membertegelikult kui kellegil on enda tehtud pilte arvutis, siis võiks need ka üles panna kuhugi ja aadressi anda
Memberoleneb ka mis pähkleid mõtled
MemberSee on hea mõte.
Sten
Memberei ole kasutanud, aga ega usun, et sellest mingit erilist abi küll pole-Need kes reklaamis olid-lihastes ja ilusad inimesed- ega nemad küll oma keha selle butterflyga ei saanud (suhteliselt kindel).
Sten
MemberMa ei tea, kas metaks põhjustab vähki või ei, aga sellest on rohkem kahju kui kasu. Mul trennis oli ka üks vend, kes tahtis “kõvaks vennaks” saada, aga mõne aja pärast oli napsti haiglas võitlemas elu eest. Soovitan, hoia sellest eemale, on ka ilma võimalik häid tulemusi saada.
Sten
MemberEi noh loomulikult proovi Tai Kane tooteid ja ma ei tea, muidu võiksid kontrollida ka valgupulbri koguseid, mis sa ühe korraga sisse ajad-võib olla ka sellest, et liigapalju ajad sisse ja siis ei jõua kõike ära seedida.
Sten
MemberNii see küll ei ole, või siis võib mõjutada ainult VÄGA vähem, sest kõige parem näide on Marek Kalmus. Ta on päris pikalt juba tegelenud tõsiselt kulturismiga, aga mulle ei tundu küll, et tal oleks nagu kasv kinni jäänud-ta üle 1,90 pikk ja ma ise ka olen pea 3 aastat trennis käinud ja pole kasv kinni jäänud-ikka kasvan pikemaks ka natu. See on rohkem tingitud sinu geneetilisest koodist, kui pikaks kasvad. Muidugi kui tahad teadlikult pikemaks saada, siis võid juu palju teha venitus harjutusi.
Sten
Memberkui osta, siis osta juba midagi, mis kindel ja mõjub. Ei ole mõtet kõike sisse ka ajada. Võid minna turule ka ja sealt mingilt Diimalt küsida midagi odavat, küll ta leiab sulle
Memberesiteks jätke see meelde, et kõik mida te meediast kuulete, ei ole alati 100% tõsi, või lihtsalt jäetakse väga tähtsad tetailid mainimata. Ühesõnaga meediast kuulete seda, mida meedia tahab, ja mis oleks shokeeriv (huvitav). See Zidane võis küll kreatiini kasutada, aga mis ta veel kasutas, mis unustas öelda-keegi ei tea seda.
Sten
MemberIse ma soovitaksin enne ikka No1-i.
-
AutorPostitused