Skip to main content

stellaa

Forum Replies Created

Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total)
  • Autor
    Postitused
  • in reply to: Pulsikellad, mudelid ja müügikohad #72554
    stellaa
    Member

Loe http://polar.mefo.ee/html/polar/about_polar.html

Väga vajalik abimees!

Mina treenisin ka tunde järgi,kuid nüüd kellaga treenides selgus,et olin tugevasti üle pingutanud ning pidin tempot maha võtma. :???:”>

Naiste kellad muide praegu müügil Hobby Hallis(Polar).

in reply to: Naharebendid #72595
    stellaa
    Member

Nende rebendite nimi on striiad.Naistel esineb suht palju,sest nende kaalukõikumised suured(rasedus jne).Mingil määral aitab õige nahahooldus(koorimine,kreemitamine jne).Tekib tavaliselt kiirest paisumisest ning aluskude s.o. rasv rebeneb.Kui striiasid palju,siis koe elastsus väheneb,ei tõmbu enam nii hästi kokku(näiteks kui võtad kaalust alla) ja nahk võib jääda lotendama.Elastsuse parandamiseks ongi striiadele spets.kreemid.

Nendest lahti saada ei ole võimalik(ainult plastika-kellel palju).Kui võtad kaalust alla,siis ei ole nad lihtsalt nii märgatavad,sest nahk ei ole nii trimmis ,niikui hakkad paisuma,on nad jälle rohkem märgata.

Miks mõnel on ja teisel mitte-geneetika! :???:”>

in reply to: Jooksmine #60455
    stellaa
    Member

Mina teen 6x nädalas kepikõndi(10-12km),aega kulub selleks 1.35-1.45.

Oma arust lasen küll täie auruga,kuid pulssi pole õnnestunud isegi mitte 100 saada!Kusagil 80-90 l/min.

Rahulolekus on see mul 65-70l/min.

Täna üritasin ilget tempot teha,kuid väsitas väga ära ja enesetunne “tapetud”.

Tegelikult ei soovi kaalust alla saada(168/60),vaid väheke kehale vormi anda,kuid ei tea kas “kepikõnd”sobib selleks?Vaja oleks käsivarsi,peput,reisi “kohendada.

Jõusaal eriti ei tõmba ning joosta ei meeldi.

Tegijad andke nõu!

Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total)