Skip to main content

StartItUp

Forum Replies Created

Viewing 2 posts - 1 through 2 (of 2 total)
  • Autor
    Postitused
  • in reply to: Abi ja nõuandeid tarvitamisel (vadakuvalk) #289092
    StartItUp
    Member

Aitäh vastanutele :???:”> . Olen kuulnud, et viinamarjamahl pidi hea olema? Tõsi?

Et kas siis enne või pärast trenni? Kui enne trenni võtta, siis on pärast ikka ju mingit tuge tervele organismile vaja, või “toidab” enne trenni võtmine keha piisavalt ka peale trenni lõppemist? Huvipärast küsiks lihtsalt, et kui enne ja pärast trenni võtta, millised on siis tulemused/kasutegurid/halvad küljed?

in reply to: Abi ja nõuandeid tarvitamisel (vadakuvalk) #289039
    StartItUp
    Member

e-ee …

kas ma saan õigesti aru – saa treenid juba nii suurte koormustega,et vaatamata korras söögikavale ei saa su organism tavatoidust piisavalt valku kätte?

Ei. Mul ei ole lihtsalt võimalust toituda nii nagu vaja oleks (jõusaaliga lähtudes). Ma käin koolis ning tihtipeale jõuan koju alles õhtul, mul on kool ja peale kooli on trenn ning siis olenevalt trenni pikkusest ja peale trenni toimuvatest teguritest, ei ole mul võimalik süüa, sest minu kojusaamine sõltub bussiliiklusest ning bussid liiguvad suhteliselt ebamugavate aegadega. Olen arusaanud, et peale trenni peaks kindlasti sööma, aga mul ei ole seda võimalust tihtipeale. Plus koolitoit toidab niigi napilt kuni jõusaali minekuni.

Viewing 2 posts - 1 through 2 (of 2 total)