starter
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
starter
Memberkas peab igapäev tarvitama või ainult trennipäevadel? kas terve pudel või piisab poolest?
starter
Member45min tavaliselt.
starter
Memberkui teen 4 korda nädalas jõutrenni ja kohe pärast aeroobset siis nagu lihas ei arenegi?
starter
Memberneljaks jaotatud kava toimib juba pikemat aega.
starter
Memberkas see pole mitte kõhulihastele ületrenn? Vanasti tegin 5 korda nädalas kuid lugesin et 2-3 korda nädalas on normaalne.
starter
Memberno ma arvan et ma pole pime aga seda ma ei näe.
starter
Membermina ei leidnud mingit näidismenüüd nädalaks artiklite alt, kuid tahan ikkagi teada kuidas õieti toituda.
starter
Memberpärast trenni soovitatakse ju shake milles on 1 osa valku ja 2 süsivesikuid?
starter
MemberHardcore kas sinu puhul annab selline toitumiskava häid tulemusi ning lihaste reljeefsus tuleb paremini välja? mis kell sa trenni lõpetad umbes?
Vaatasin et pärast trenni nagu liha ei võigi süüa ? Mida oleks päris hommikul kasulik süüa? Äkki saadad mulle oma toitumiskava?
starter
MemberKas soovitate siis see toitumiskava osta?
starter
Memberküsi leesmannilt kava.
starter
MemberQUOTE (mort @ 5 May 2005, 20:16)QUOTE (enemy @ 5 May 2005, 10:16)
Kusjuures 4-5 korda nädalas aeroobset ei ole soovitav… nimelt keha harjub ju sellise tempoga… 4-5 korda nädlaas ja 45 min aeroobset.. kindlasti mitte
keegi võiks seda natuke selgitada, mis siis kui keha harjub?
See tähendab seda,et edasist arengut ei toimu ja sa jääd mingile tasandile peatuma.
kas tahate öelda et kui 4 -5 korda nädalas aeroobset teha siis enam ei arene edasi et jõudu juurde ei tule? või et rasva maha ei lähe?
starter
Memberkantrit kui võimalus on aga muidu raadiot elmar ikka.
starter
Memberaga kas pärast aeroobset oleks mõtekas valgusheik kui tahan kaalus alla võtta?
starter
Memberrahvas teab!?
-
AutorPostitused