starter
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
starter
Memberkunagi oli mingi arutelu selle kohta , kus Bonsuna seletas väga targalt mis millega kokku sobib aga ei leia seda enam . Seal ta soovitas minuteada jõhvika mahla juua toidukõrvale.
september 21, 2007 at 10:36 e.l. in reply to: Tai poksi ja MMA võistlused 20 septeber Saku suurhallis. #125712starter
Memberkõige rohkem meeldis Kibuse ja Kärkineni võidud, neil meestel on tulevikku. Renno nagu tagus lihtsalt vastu teise mehe plokki, stiil ei meeldinud eriti. Miks Dane ei võistelnud?
Kas ükskord võiks olla õhtujuht kes jagab midagi poksist ja ei tee vigu , ei aja nimesi segi jne?
september 6, 2007 at 11:54 e.l. in reply to: Tai poksi ja MMA võistlused 20 septeber Saku suurhallis. #124461starter
Membermitu mma ja mitu taipoksi võitlust näeme?
juuni 21, 2007 at 4:01 p.l. in reply to: Hea vormi ja enesetunde saavutamine ennast piinamata !!! #118113starter
Membertahaks teada miks piima ja liha ei või koos süüa ?
mida peaks üldse toidukõrvale jooma?
starter
Memberaitäh, võtan soovitusi kuulda
starter
MemberPeale trenni on süsivesikud vajalikud taastumiseks. Õhtusöögiks 22.00 ei ole lihatoidud kõige parem valik, kuna liha seedub kaua ja öösel on ainevahetus niigi aeglustunud, kohupiim on parem. Kas sellega tuleb kaalu juurde? – kõik sõltub saadud ja kulutatud kalorite suhtest.mu kaal seisab kohapeal ilma muutusteta. sellepärast küsisingi mis mul õhtul parem süüa oleks ? äkki oleks mõtekas üldse ära jätta see söök või arvad et pakk kohupiima mingi puuviljaga oleks ikka parem?
starter
Memberkas on väga vale kui aeroobne teha jõusaali otsa nii 30 minutit kui eesmärk on rasvapõletus?
starter
Memberma tahaks siinkohal küsida kas on parem teha trenni 4jaks jaotatud kava järgi nii et trennid on esmaspäev, teisipäev, neljapäev reede või teeb sama välja mis kolmeks jaotatud kava järgi käija?
starter
Membersee 90+90×4 on esimese kahe nädala intervallid.Ja 5+5+5 soojendust ette ja vähemalt 5 min jahutust. Siin on täpsemaid poste ja teemasid ka…
kuidas need intervallid edasi lähevad pärast kahte nädalat lähevad ? kus saaksin selle kohta lugeda?
starter
MemberMis spordialadega veel tegeled ja mis on su huvid?Ise mängin korvpalli, sõidan mootorataga, lumelauaga, bmx.snowbikega ja dj olen ka.
ei mõista kuidas jõuad kõikide nii huvitavate asjade tegeleda aga väga lahe. ise tegelen poksi ja jõusaaliga. suvel ujun .
starter
Memberhei jrx, mõtlen intervalle tegema hakata . muidu olen niisama aeroobset ja jõusaali teind. küsimus selles kas peaksin tegema 90 sek täiega ja 90 sek rahulikult ja nii neli korda või peab alguses teisiti tegema?
starter
Memberaitäh et leidsid aega vastata aga praegune toitumine muidu on sobilik?
ja kas oleks kasulikum teha reljeefitsüklit kus lihased tehakse 2 korda nädalas läbi või piisab kui teen lihased nädalas korra läbi ja lihtsalt kordustega 12-15?
edu ka eesti karikavõistlustel
starter
Memberüritus ise ja eestlaste esinemine meeldis väga. samuti jätsid hea mulje valgevene tai poksi tsempion ja soomlane kuivanen. minu arvates ei peagi seal esinema maailma tippnimed , võivad olla kasvõi eesti klubide parimad. kuigi üks asi mis mulle ei meeldi on see et mma ja k-1 koos on. võiks olla eraldi üritused.
hea kommentaar mis kuulsin rahva seast : ” Kibus, lõhu see vend ära!”
starter
Memberatkinsi dieet on tervist kahjustav , fredi oma mitte. Fredi põhimõte on et rasv ei põle kui keha ei saa seda piisavalt ehk siis suht rasvane ja valgune kava aga mulle täitsa meeldib ja sobib minu kehatüübiga.
starter
Membertahaks imre vastust siia
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>AutorPostitused