Stardust
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Stardust
MemberStardust
MemberRaseduse lõpupoole ei tohiks isegi käsi õlgadest kõrgemale tõsta, räägitakse, et lapsel võib nabaväät ümber kaela minna.Minu arst vähemalt rääkis nii. Parem karta kui kahetseda arvan mina:)
Jeerum, kurb, et tänapäeval ikka veel iganenud arusaamadest nii jäigalt kinni hoitakse. Vaheta arsti.
Stardust
MemberArenas.
Stardust
MemberKodujuust on Norras täiesti olemas. Samuti leidub kohupiimalaadseid tooteid, tuleb lihtsalt põhjalikult otsida.
Stardust
Memberkiire küsimus : kas haiged mandlid tekitavad ebameeldivat hingehaisu?Jah. Aga kui see on ainus sümptom, siis esmalt tuleks kahtlustada pigem hamba- või seedeprobleeme.
Stardust
MemberSa loe Leningradi Blokaadi üle elanute mälestusi.Sealt saad kindlasti vajalikke kogemusi,
Stardust
Member…ja seda kasutatakse ka bodypump`i kavades, kui ma ei eksi?Jah, seljaosas. Kombinatsioonis seljatõmme, clean and press, seljatõmme…
Stardust
Memberküsimus kas õlapealt jõuga sangpommi surumine on triipsepsi harjutus muidu? kuna ta ei ole pris sama asend mis hantliga tehes triipsepsi aga mis lihaseleKui õlalt üles lükkamine, siis põhiliselt ikkagi delta.
Stardust
MemberPaari-kolme suuruse võrra aitavad tõesti ainult implantaadid.Rasedus ja korralik kaalutõus võivad ka aidata, tegelikult.
Teemaalgataja peab ülejäänud keha väljanägemise või raha ohvriks tooma, kõike head ei peagi korraga saama.
Stardust
MemberArvutasin seal täpse energiavajaduse kalkulaatoriga ja mul tuli küll kahtlaselt suur number
august 29, 2009 at 7:40 e.l. in reply to: Projekt Kaido Leesmann alla 100kilo! LÕPETATUD – EESMÄRK TÄIDETUD, VIIMASED PILDID! #216179Stardust
MemberMinu silm keha puhul erilist vahet ei märka, ent nägu on tõesti hoopis nooruslikum.
Stardust
MemberAnna pärast teada, palju kaalu-sentimeetreid tagasi tuli.
Teema pealkiri ütleb, et kaalust alla ja keha trimmi. Kaalust võid alla ju saada, ent trimmi küll mitte. Kõlab nagu kena toitumishäire või väga halb nali. (Vist ikka nali; 26-aastane inimene ei saa ometi nii loll olla?)
Stardust
MemberMina isiklikult pean kõige mugavamaks ampserit, kõige ebamugavamaks ja infovaesemaks aga just siinset kalkulaatorit. Möödalaskmisi on ka õudselt palju, suvalise näitena tuleb meelde näiteks spinat (mis iseenesest nii väikeste numbrite juures ei ole oluline), kus süsivesikusisaldus on lausa neljakordseks muutunud…
Veel üks eestikeelne kalkulaator – toidutare liitunud kasutajatele.
AutorPostitused