Stardust
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Stardust
MemberMõned esimesed lingid, mis guugeldades ette sattusid. Whey gold ka enamikes olemas.
Stardust
MemberNojah, AM Fitness asub Lihula maanteel, ju see ajas segadusse.
Stardust
MemberComarketis maksis roheline soodushinnaga 17.90+pant. Samas kuna punane maksis 19.90+pant ja kollane 15.90+pant, siis on alghinnad üpris ülepaisutatud.
Stardust
MemberEesti vangide kehaehituse kohta ka infot on?
Käisin hiljuti üht vangi intervjueerimas. Rääkis, et vaba aega on liigagi palju, ent spordiga seda sisustada ei lasta, nagu eksklikult arvata võiks. Tartu vanglas on muidugi erinevas režiimid, tema ei olnud kõige karmimas korras. Nädalas saab 45 minutit spordisaalis käia, kusjuures tegeleda saab ainult pallimängudega, kuna jõusaal keelati hiljuti mingil põhjusel ära. Võimalik, et see piirang oli ajutine, varasemalt sai spordisaalis käia mitu korda nädalas.
Stardust
MemberStopp, ärge tehke meelevaldseid järeldusi. Mina pole oma rasvakihist siin teemas rääkinud, teemaalgataja oli see, kelle mureks olid pekised sääred. Lõikusele ka ei plaani minna, tundsin lihtsalt inimlikku huvi.
Muide, ärge ajake sassi pahkluupiirkonda ja sääremarja.
Stardust
MemberVäga segane tundub viimane kysimus! Kui probleemiks rasv siis võib plastiline kirurgia aidata, egas nad konti ja lihast eemaldama hakka!Luid opereeritakse ju ka, ei? Ninad-lõuad-põsesarnad? Ausõna huvitab, noh.
Stardust
MemberEhk siis pahkluu kohalt on 24 sentimeetrit? Mul on üsna sarnane probleem, säär ise väga jäme ei ole, ent tänu jämedale pahkluule (inglise keeles tuntud kui cankles) näevad jalad üsna koledad välja. Ebaõnn, mõnel on laiad õlad, teisel jämedad randmed, trenniga neid probleeme vist lahendada ei saa. Kui sa väidad, et sul on seal lihtsalt pekk, siis tuleb üleüldist rasvaprotsenti vähendada.
Huvitav, kas sellise probleemi puhul plastiline kirurgia aitab (kui probleemiks ei ole liigne rasv)?
Stardust
MemberMa nõustun täielikult viimase punktidega. Ei ole ühegi toiduaine suhtes foobiat ja usun, et kõike võib süüa, kui kogused ja kombinatsioonid paigas on.
Maser ise on mulle väga vastumeelne, uskumatult jäikade uskumustega inimene.
Stardust
MemberPeegelpilt võib petlik olla, usalda hoopis mõõdulinti.
Või äkki pole kaal lihtsalt usaldusväärne? Tundub uskumatu, et kümme kilo füüsiliselt kuskil ei väljendu.
Stardust
MemberVeel üks BRÜNO sugune värd, tra teid ikka sebib siin ringi.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Näe, jälle lasid küüned-käpad käiku. Või seisnebki sinu mehelikkus naisterahvastele halvasti ütlemises?
See teema on ka juba poolenisti spordiks kätte läind!Mhmh, selle kohta käib see klassika.
Stardust
MemberBonsuna meenutab mulle hoopis emalõvi.
Stardust
MemberKuidas ma max pulssi mõõta saan? kas vahetult ennem infarkti?
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Lähtu üldtuntud valemitest. HRmax = 220 − vanus
Täpselt saab mõõta koormustesti tehes.
Stardust
Member(palju üks banaan süsikaid sisaldab?)100 grammis banaanis on 20 grammi süsivesikuid. Üks keskmine kooritud banaan kaalubki enamasti 100 grammi või veidi vähem.
Stardust
MemberLõunakeskuses oli spordiklubi(ei mäleta nime).. ja seal vähemalt oli olemas strippaeroobika mingi aeg.. arvan et siiani.Kui sa mõtled Tropicut, siis seda spordiklubi pole enam olemas. Kui sa mõtled MyFitnessi, siis see on ajutiselt suletud, ent tunniplaanis sellist trenni pole nagunii.
Uurisin veel. Selgus, et Arcticus on ka trenn nimega Stripdance täiesti olemas. Noh, Aphroditex, valikut on küll ja küll, millal antud trenni üle vaatad?
-
AutorPostitused