Stardust
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Stardust
Memberpalju on ühes lusikatäies mees kcl ja palju suhkru lusikatäies?Selge ja lihtne eestikeelne leht – ampser.ee. Valid nimekirjast “maitseained ja lisandid”, seejärel vastavad toiduained. Koguse juures saad ise määrata, kas mõõdad gramme või lusikatäisi.
1tl mett – 21.45 kcal
1tl suhkrut – 16.24 kcal
Kui päris adekvaatseid vastuseid tahad, siis peaksid oma lusikatäisi kaaluma.
Stardust
MemberKama on üldiselt küll päris korralik valguallikas, ent kui palju te siis seda korraga ära sööte, et see kogus ikkagi märkimisväärseks jääks? Ise tassitäie keefiri kohta küll üle 20 grammi kamajahu panna ei suudaks, keskmine kipub jääma pigem 10-15 grammi ringi.
Vahepeal oli poodides müügil üks mugav toode, topsis oli hapupiim ja topsi kohal oli eraldi kamajahu. Segasid kokku ja sõid. Võiks nüüdki olla, siis sööks ilmselt kama tihedamini.
Stardust
MemberVahetasin Arena Arcticu vastu välja ja olen väga rahul.
Stardust
MemberSiin foorumis on miljon korda selliste munatoodete kohta küsitud. Natuke vähem kordi on siia pandud seesama emuna.ee link.
Olgu, pulbri leidsite üles. Vaadake nüüd seal lehel veel natuke ringi ja leiate ka pastöriseeritud munavalgemassi. Tootja kontaktandmed on seal samuti olemas, võtke ühendust ja uurige, kuidas saab osta.
Stardust
MemberMida näiteks süüa?Õlid. Näiteks külmpressitud oliiviõli, lisada salatitele. 100 grammi kohta ~100 grammi rasva.
Pähklid. Sisaldavad lisaks kasulikele rasvadele ka valku. ~40-50 grammi rasva.
Juust. Valgud ja rasvad on enamasti võrdväärsed. ~25-30 grammi rasva.
Toorjuust. Kui tavajuustus on ohtralt ka valke, siis toorjuustud koosnevad peamiselt just rasvast. ~20-30 grammi rasva.
Avokaado. On köögivili, maitseb nagu pähkel ja sisaldab ohtralt rasva. ~20 grammi rasva.
Hapukoor ja rõõsk koor. Vaheta lahjad variandid rasvaste vastu välja. Rõõsa koorega saab näiteks kastmeid teha. ~30 grammi rasva.
Rasvased lihatooted (aga mitte poolfabrikaadid jms, kus süsivesikuid ka on). Salaami ja suitsuvorstid, ~30-40 grammi rasva.
Stardust
MemberAvatari? Minu seaded – Profiil – Muuda avatari seadeid
Stardust
MemberMiks ei anna sama tulemust? Kas pomm on teistsugusest rauast kui kang:D?Mõlemal on kuidagi rumalad väited-küsimused. Raskuskese on teine, nii et tehnika võib kannatada. Ja kui tehnika on vale, siis on ka tulemus erinev. Aga see ei pea olema sugugi mitte reegel, eksole.
Stardust
MemberMina ostan sel põhjusel rasvatut kodujuustu, et põhimõtteliselt saab sama summa eest korraga rohkem valku kätte. Ühe firma erinevate variantide topsihinnad ei sõltu ju sellest, kui palju seal midagi sees on. Ja siis segan ise nii palju hapukoort juurde, kuidas parasjagu soov on (otse topsist ei söö nagunii…) Lemmikud on Tere Mumuu (üsna väikseteraline) ja Alma (üsna suureteraline) toodangud. Väga tihti soovitud tooteid kahjuks poes pole, siis sobib mõni 4-protsendiline kodujuust muidugi ka. Ja kui tahan mõnd maitsestatud varianti kiireks tarbimiseks, siis ostan Farmi makramaitselise.
Kõikvõimalikke salateid teen ka. Maitseroheline on ka võlusõnaks.
Stardust
MemberElina Lõhmus on minu arust igati tiitlit väärt. Aga Marju Asarov… Käisin mõned päevad tagasi tema trennis ja ei suutnud ära imestada, kuidas üks aeroobikatreener nii nurgeline ja kohmakas välja näeb. Võib-olla oli temal kehv päev ja minul liiga kriitiline hinnang?
Stardust
MemberJust, kohupiimast saab suurepäraseid kokteile. Kohupiim, vesi/piim/mahl, marjad/puuviljad/moos/misiganesmaitseks. Samamoodi saab ka kodujuustuga teha. Tõsi, kohupiima eelistan ma vedela kokteilina, kodujuustu aga tihke kreemina.
Stardust
MemberOkei, sul on tõesti kummaline pulss. Ühel naissoost bodypumpi treeneril tõuseb pulss nende väljaastete ajal (üks jalg stepipingil, kiire tempo, ilma raskusteta) samuti sinnakanti. Lisaks olen täheldanud, et on teisigi, kel see pulsi nii üles ajab, ma ei ole kindlasti mitte erand. Võib-olla sa pole 71. kava teinud veel?
Pigem tekib küsimus, et miks sul siis kõhulihaste ajal (võrreldes väljaastetega) nii kõrge pulss on? Kogu Bodypumpi maksimumiks ongi 110? Palju Bodycombatis on?
Nii madala pulsi puhul polegi mingit taastumisvõimet vaja ju…
Stardust
MemberEi mõista, miks kõik arvavad, et saunaga saab kiiresti alla võtta
Aga saabki ju. Saun tekitab korraliku dehüdratsiooni, kuid see eeldab loomulikult seda, et sa samal ajal endale vedelikku uuesti sisse ei kaani.
Kiire kaalukadu toimubki vedeliku arvelt.
Stardust
MemberKõik on täiesti normaalne. Staatiliste harjutuste ajal ei peagi pulss kõrge olema. Ja kui need kõhulihased järgnevad mingil rühmatrennile, siis madal pulss näitab pigem kiiret taastumist. Mul on samuti kõhulihaste ajal (ütleme, et pärast bodypumpi; bodycombatist ma nii kiiresti ei taastu) pulss umbes 100 lööki.
Ja mul on muidu pigem kõrge, mitte madal pulss. Bodypumpis saavutan 71. kava kiirete väljaastetega väga lihtsalt 185 lööki minutis, samas kogu tunni keskmine (ilma venitusteta) jääb umbes 130-140 vahemikku. Rattaga sõites on keskmine pulss (harjumuspärase pingutuse järgi) 20 lööki madalam, kui näiteks crosstraineril. Tavapäraselt ujudes jääb pulss jällegi rattasõidust 20 ühikut madalaks.
Stardust
MemberJah, mis sellest loost järjekordselt välja võis lugeda. Võistleval sportlasel ei tasu osta tooteid, mille koostis ei ole täpselt teada või mis farmaatsiatehase taastusained ei ole usaldusväärsed!Võite tahtmatult langeda ohvriks, kuid midagi ei ole teha. Ise ta võttis riski ning nüüd must plekk küljes.
Ära nüüd nii naiivne ka ole. Antud lisand toodi lihtsalt ettekäändeks.
Aga väga kena muidugi, et kohe süü omaks võttis ja treeneri nime sealjuures puhtaks jättis.
-
AutorPostitused