Stardust
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Stardust
MemberSeda ärkamist on raske nihutada. Võin äratuse 9 või 10 peale panna, aga magama jään ikka 2-3 ajal, kui mitte hiljem.Tulemus ei tulegi ühe päevaga! Ma olen ka loomult vägagi öise iseloomuga, ent vajadusel suudan oma unerežiime muuta küll. Hakkad vägisi vara ärkama, olgu pealegi, et sealjuures varasest magamisest midagi välja ei tule. Pikemas perspektiivis oled lõpuks niivõrd väsinud, et ka õhtuti hakkab uni varem tulema. Aga siinkohal tuleb meeles pidada, et ka ühekordne möödalaskmine võib rütmi jälle sassi ajada, lõpptulemuseks on aga kurnatus ja ei mingit mõistlikku režiimi. Ühtlasi tuleks enda unemustreid tundma õppida ja vigu ennetada. Tihtipeale on nii, et mingi hetkeni on isegi uni, kuid kui sellest punktist üle minna (sest film on nii põnev või foorumis on ikkagi midagi veel vaja jutustada), siis kaob ka uinumisvõimalus.
Ja kui nüüd veel enda kogemustest rääkida, siis täiskõhuga on küll kuidagi unisem tunne, ent magama jääda on raskem.
Aga kui sulle elukorralduse mõttes hiline ärkamine sobib, siis milleks üldse midagi muuta? On mingi reaalne põhjus ka?
Stardust
MemberKuivainetele on märgitud “parim enne”, mitte “kõlblik kuni”. Omadused võivad muutuda ja väheneda, kuid aine ei muutu tervisele ohtlikuks. Mina küll sellist paar kuud üle märgitud tähtaja seisnud kuivainet ei kardaks. Kui putukaid-mutukaid sees ei ela ning niiskus pole ligi pääsenud, siis proovi ära ja tee sellest omad järeldused.
Stardust
MemberKorralikud,targad trennitegijad,kes hoolivad ainult lihase kasvatamisest mitte muust.Tohoh. Jõusaalis on minu arust elementaarne ka teistest ning ümbritsevast keskkonnast ja asjadest hoolida.
Arcticus näen liiga tihti seda, kuidas kasutatakse pikalt kardiomasinat, lahkutakse ja jäetakse kõik higist tilkuma. Ilge.
Stardust
MemberOlen nüüd analüüsinud oma toitumist ja treenimist, ja tundub, et tegu on vist tõesti nn. üle kaloraaziga. Ühesõnaga söön rohkem kaloreid päeva jooksul, kui õhtul trennis jõuan kulutada.Ja mitte keegi ei maini, et asjaosaline on isegi sellest valesti aru saanud? (Edit, keegi ikka mainis, õige.) Kalorid ei kulu mitte ainult trennis, vaid ka magades ja igapäevaseid toimetusi tehes, eksisteerides. Päeva jooksul peadki sa rohkem kaloreid sööma, kui trennis kulutad, vastasel juhul on su organism varsti omadega ummikus.
Näe, tutvu näiteks selle kalkulaatoriga ja saa teada, palju sa umbes kaloreid tarbima peaksid. Seejärel võta mõni toidukalkulaator ja arvuta kokku, kui palju sa kaloreid reaalselt tarbid. Tee neist numbritest järeldused ja vastavalt neile korrektuurid. Praegu on kogu jutt väga ümmargune.
Stardust
MemberTaljeks, muide, peetakse ikka kõhupiirkonna kõige peenemat kohta, pihta, jääb enamasti veidike nabast kõrgemale. Kuskohas see kõige jämedam koht asub?
Stardust
MemberMitte, et ma kiiret kaalulangust propageeriks, ent selliste kehamasside juures olid viimased langused küll täiesti naeruväärsed, arvestades, et käsil on alles teine nädal. Neil inimestel oleks pigem vaja mingit psühholoogilist nõustamist, mitte ropprasket trenni.
Stardust
MemberIse pole ma kunagi spordisaalis k2inud ja ei tea mis inimesed seal on(paksud,peenikesed, musklites jne.)Ma ise k2in kyll spordisaalis ja mulle v2ga meeldib, sest t6esti valusamates lihastest pole midagi paremat
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Hakkasid lähipäevil käima?
november 11, 2009 at 10:42 p.l. in reply to: Millist toidulisandit õhtul peale trenni naisterahavale kaalulangetamise eesmärgil? #234007Stardust
MemberMa pakuks, et “kl” tähendab klaasi, mitte liitrit ega kilogrammi.Absoluutselt. Valikuline lugemine jättis ühe tähemärgi märkamata. Päris piinlik aps.
(PS, miks kaks ühesugust teemat vaja teha oli?)
november 11, 2009 at 10:20 p.l. in reply to: Millist toidulisandit õhtul peale trenni naisterahavale kaalulangetamise eesmärgil? #234002Stardust
MemberOhsaraks, vahetult enne ööd kaks liitrit keefirit? Sa ikka mõistad, et selline kogus on esiteks juba mahuliselt jaburalt suur, teiseks annab see umbes 1000 kilokalorit.
Aga kaal on muidu siiani langenud või?
november 10, 2009 at 7:30 p.l. in reply to: Fitnessinaiste terviseriskid- uudis vene k Delfis #233676Stardust
MemberEestis on äkki selliste järelduste tegemiseks statistiliselt liiga vähe fitnessiste? Millel see väide, et Eestis sellega probleeme pole, põhineb? Puhas huvi, ma ei ole asjaga kursis.
Stardust
MemberNormaalseid mehi ei huvita, millised sääred naisel on, pigem ikka mis sees on.See on muidugi kõige vahvam, et naine eksisteerib ainult meeste jaoks. Kujutage ette, vahel tahetakse end muuta iseenda, mitte meeste pärast.
Stardust
MemberMaseril ja co’l on ilmselget margariinitootjatega mingi kaval diil. : )
Viimane punkt on muidu geniaalne, sisaldades tegelikult mitut erinevat alapunkti. Huvitav, miks need eraldi välja toodud pole?
Stardust
MemberKas keegi teab veel mõnda põhjust miks liha ja piima koos ei tohi süüa?Loe seda teemat.
Stardust
MemberKhm. 27.10.09 tähistab kuupäeva, mil uudis on avaldatud. 13.11.09 toimub nimetatud üritus. Kuni 15.11.09 kehtib sooduspakkumine kahe kuu kaardile.
-
AutorPostitused