Stardust
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Stardust
MemberKuidas neid jagama hakatakse,igaüks proovib,et mis suurus sobib v?Seljuhul sooviks esimene proovija olla
Stardust
MemberJärsku on sul lihtsalt ebatäpne kaal.
Õhust ei saa kaalunumber suuremaks muutuda, ainult manustatavast kraamist. Ehk jood rohkem kui pool liitrit?
Stardust
MemberValgurikaste toiduainete teemas jahutakse süsivesikutest…
Oi need torud on head asjad, ma olen 5x päevas ka neid sisse libistanud ja ei tule mingit pekki, ega seal seda süsivesikut niipalju nüüd ka pole ju.Kohupiimatorude toiteväärtused saab siit.
Kui sa sööd päevas ära viis rosinatoru, siis saad 306 grammi süsivesikuid. Olgu, maasikatoru on natuke leebem, annab sellise koguse peale ainult 190,5 grammi süsivesikuid. Kakao- ja banaanitoru mahuvad nende kahe vahele.
Aga kui nüüd asjakohane olla ja valkudest rääkida, siis neid on saja grammi kohupiima kohta 6-7 grammi, mida ei saa kindlasti valgurikkaks pidada.
Stardust
MemberSest juustus on valguga samaväärselt – või isegi rohkem – rasva. Kodujuust ja kohupiim on selles mõttes puhtamad valguallikad.
Stardust
MemberVist küll. Ravimiinfo näitab koostisosadeks sellised tavalised asjad: Teekameelia, aedtill, ingver, tshillipipar, piparmüntNeed ei ole märgitud mitte koostisosade, vaid toimeainetena.
Põhjalik info on näiteks siin kirjas.
Stardust
Membermine poodi ja vaata erinevust pakendite pealtTjah. Tavalise piima pakendil pole mingit infot, latte piimal siiski on.
Latte piimal olev info:
Koostis: kõrgpastöriseeritud madala rasvasisaldusega piim, D3 vitamiinNäedsasiis, lisaks kahele juba nimetatud tegurile lisandub veel vitamiinisisaldus.
Aga näiteks Helluse piim on selline:
Koostis: pastöriseeritud piim, probiootilised piimhappebakterid Lactobacillus fermentum ME-3 (lisatud Tartu Ülikooli litsentsi alusel).Stardust
MemberVäidetavalt läheb lahjem piim kergemini vahtu kui rasvane (Tere Latte piim on 1,8%, klassikalises mõistes tavaline piim aga 2,5%).
See, et pakile on peale kirjutatud “latte” on tõenäoliselt lihtsalt turundusnipp. Kauasäilivaid piimasid on ka selliseid, mis ei ole otseselt kohvi valmistamiseks markeeritud.
Stardust
MemberSelliste probleemide korral pöördutakse juhtkonna poole.
Stardust
MemberNojah. Samas, kui sa ise teed trenni jalanõudega ja keegi teine teeb paljajalu, siis see ei tohiks sind üldse häirida, kuna sina temalt mingeid seeni saalis ei saa.Seened seenteks, asi on pigem põhimõtteline. Ja minu jaoks suuresti ka esteetikaküsimus.
(Ahjaa, kui juba esteetikast rääkida, siis – mehed, raseerige kaenlaaluseid! Kaenlaaugust turritavad higised karvad on ikka hirmus jäle vaatepilt. Õnneks praktiseeritakse raseerimist tänapäeval üsna usinalt.)
Stardust
MemberMa olen paljudes jõusaalides käinud, aga vist ei ole kordagi kedagi duširuumis plätudes näinud. Ma ei ole küll väga jälginud, kes milles käib, aga silma pole tõesti hakanud.Siin tuleb vist väga tugevalt meeste ja naiste erinevus ka välja. Neis spordiklubides, kus ma käinud olen, on valdav enamus naisi plätusid kandnud. Elukaaslane jällegi mainis, et mehed pigem ei kanna plätusid. Ma iseenesest haiguseid karta ei oska, ent see plätude kandmine on lihtsalt külge jäänud harjumus. Kui plätud maha jääksid, siis oleks vist hirmus imelik paljajalu olla. Ja noh, libe on ka. Aga kohati tundub mulle, et plätude kandmine on juba teiste inimestega arvestamise seisukohast oluline.
Lahtiste jalanõudega või paljajalu jõusaalis patseerivaid mehi (neid ikka juhtub; naisi pole samas näinud) vaatan küll kerge kulmukergitusega. Täna tegi üks noormees kenasti nahksandaalidega trenni. Tundus rõve ja ebamugav.
jaanuar 13, 2010 at 10:51 p.l. in reply to: A.Tokko taotleb läbi Patendiameti omale Bonsunat! #249666Stardust
Memberee. domeeni saab vaid firma ja vaid ühe registreerida.. teised need peaks tasuta olema. Samas osav firma suudab omale rohkem kui ühe domeeni välja kaubelda.. ennegi tehtud
Veebruar on kohe käes… EE domeen – uued vabamad reeglid
Stardust
Memberneljaviljahelbed (300 g):– 978 Kcal, 7.5 g rasva, 27 g valgud, 231 g süsivesikud, 36 g kiudaineid
Kuna tegemist oli hoopis sama koguse neljaviljahelbepudruga, siis panen sulle selle andmed, saad korrektuurid teha. Päris erinevad numbrid. (Andmed võetud ampserist, puder tehtud piimaga. Täpsete numbrite saamiseks peaksid ikkagi kuivainet kaaluma.)
349 kcal, 15,7 grammi valku, 9,3 grammi rasva, 49,4 grammi süsivesikuid.
Stardust
MemberAga Nana, kui ma olen ostnud näiteks DVD-filmi, miks ma seda levitada ei tohi? Maksin raha ja antud eksemplar on ju minu oma, heh.
Aga noh, võib ka nii – üks ostis Otilt kunagi kava ning nüüd teenib sellega raha. Teema Delfis. Väga vinge.
Stardust
MemberTe unustate ära, et kava näol on tegemist personaalse tootega, mis ei kuulu teistele. Arvutit või jalgratast ei saa keegi interneti kaudu ära võtta, aga näe, siitsamast saab keegi endale varastada kava. Kui kõik võimalikult erinevate parameetritega inimesed oma kavad siin avaldaks, siis põhimõtteliselt polekski mingil hetkel seda teenust kellelgi osta vaja, juhhei.
Stardust
MemberSelge, aga kahest banaanist ma siis oma valguvarusi kätte ei saa peale trenni jah? üritan veel midagi juurde lisada või lähen kohupiimale üle.Sa peaksid vist endale esmalt selgeks tegema, mis on valgud, rasvad ja süsivesikud, siis saad ehk aru, millest mingi toiduaine koosneb. Puuviljad on süsivesikuallikad, banaan sealjuures üks “rammusamaid”. Sajas grammis banaanis (nii palju kaalub selline keskmine või veidi väiksem banaan) on 1 gramm valku ja 20 grammi süsivesikuid. Tõenäoliselt on see valgusisaldus tegelikkuses veel väiksem, nii et pole isegi märkimist väärt.
AutorPostitused