stamma
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
stamma
Memberminu jalatrennis on sees mõlemad harjutused. nädal 1 – harjutused on jalgade kõverdus kõhuli olles, jalapress, hack kükk ning jalgade sirutus istudes. Nädal 2 – harjutused sirgete jalgadea jõutõmme, kükk, hack-kükk, jalgade sirutus. ei ole ühtki trenni veel möödunud, kui ei tahaks roobertit panna ning peale trenni jalad ei väriseks all. DOMS on välditav see-eest korraliku toitumisega ning samuti venitustega nii peale trenni kui seeriate vahel.edu trennis.
olen pool aastat jõusaalis käinud, olen üsna alakaalus. Kas selline tempo mulle liiga raske ei ole?
stamma
Memberkui näiteks vahepeal poolteist-kaks nädalat trenni ei saa teha, siis vist pole mõtet ka kreatiini võtta? parem selleks ajaks kuur pooleli jätta ja siis uuesti alustada, kui trenni hakkan tegema?
stamma
MemberPalun ütelge, missugune harjutus on eeskükk ja kuidas erineb see tavalisest kükist?
Aitäh
stamma
MemberIsegi laadimisperioodi ei pea tegema. Ma alustasin 10g päevas. Ennem trenni 5g ja pärast trenni 5g. Räägitakse, et kui laadimisperiood vahele jätta, siis pole pärast kukkumine nii suur. Tean ka inimest, kes võtab koguaeg kreatiini.aga sa võtsid siis kreatiini ainult trennipäevadel?
stamma
Memberjah on küll monohüdraat.
aga olgu, ma teen edaspidi siis õpetuse järgi.
Tänud veelkord!
stamma
Membervõta ikka sama moodi edasi.uuesti uut kreatiini kuuri ei peaks sellepärast alustama.
tänud!
aga kas see halvasti ei mõju, et joon kreatiini, aga nädal aega trenni ei tee?
stamma
MemberVõib-olla ta ei arene selle pärast, et sa pidevalt samu harjutusi teed (kui teed)? Proovi seda võimalikult mitmekesiselt koormata.ee… milleks nii suur jutt kindlaksmääratud kavade ümber üldse, kui sa koguaeg erinevaid harjutusi soovitad teha? Siis ei ole nagu mõtet ühte kava mõeldagi?
stamma
Membermul on ka rinna- ja õlapäeval triitsepsil kolm lisaharjutust: prantsuse surumine, plokil alla surumine seistes ja hantliga kukla tagant.
kas arvate, et on liiga palju triitsepsile? (enne seda teen rinnalt surumist, lamades hantlitega lendamist ja 45 kraadise nurga all hantlitega surumist)
kas see võib põhjus olla, miks triitseps ei arene hästi?
Aitäh!
S
stamma
Memberaitäh soovituste eest!
stamma
MemberAga korraliku massikava ei meenuta see minu meelest siiski, liiga palju harjutusi.naljakas, sest vanameister Ott Kiivikas ise on nimetanud http://www.fitness.ee/main.php?main=toorii…rcise&nr=24 massitsükliks, selles on aga peaaegu kaks korda rohkem harjutusi, kui minu kavas
stamma
Member10×4 teeks sellepärast, et kiivikase massitsüklis on nii kirjas.
või oleks parem ikkagi 3×10 teha?
ehk siis nüüd on see hea?
1. PÄEV
Selg
1. Jõutõmme kangiga
2. Lõuatõmme lai haare
3. Ettekallutatult kangi tõmbed vastu kõhtu
4. Ühe käega hantli tõmme küljele
Biits, käsivars
Istudes kaldpinnal hantlitega küünarvarte kõverdus
Ühe käega hanliga kontsentreeritult
Käsivartele randmep. althaare kang
Käsivartele randmep. pealthaare kang
2. PÄEV
Jalad
1. Kükke kang turjal
2. Kõhuli jalgade kõverdamine trenaž
3. Säärtele pöiasirutus jalapressiga
4. Säärte sirutamine ette trenazööri
5. Jalapress
KÕHT
KÕHT
3. PÄEV
Rind
Kangiga surumine
Hantlitega surumine
Hantlitega lendamine
Kõhule
Kõhule
Õlad, triits
1. Istudes kangi surumine eest
2. Lendamine küljele istudes hantlitega
3. Lamades prantsuse surumine (skullbreaker)
4. Ploki allasurumine seistes
5. Istudes ühe käega hantliga kukla tagant
Tänud!
Sander
stamma
MemberOk. Ma veits uuendasin seda.
palun kommenteerige:
KÕIKI 10X 4
1. PÄEV
Selg
1. Jõutõmme kangiga
2. Lõuatõmme lai haare
3. Ettekallutatult kangiga tõmbed vastu kõhtu
4. Ühe käega hantli tõmme küljele
Õlad, triits
1. Istudes kangi surumine eest
2. Lendamine küljele istudes hantlitega
3. Lamades prantsuse surumine (skullbreaker)s
4. Ploki allasurumine seistes
5. Istudes ühe käega hantliga kukla tagant
2. PÄEV
Biitseps, käsivars, kõht
1. Istudes kaldpinnal hantlitega küünarvarte kõverdus
2. Ühe käega hanliga kontsentreeritult
3. Käsivartele randmep. althaare kang
4. Käsivartele randmep. Pealthaare kang
(Keretõsted lamades maas)
(Jalgade tõsted rippes või maas)
3. PÄEV
Jalad
1. Kükke kang turjal
2. Kõhuli jalgade kõverdamine trenaž
3. säärtele pöiasirutus jalapressil
Rind
1. Kangiga surumine
2. Hantlitega surumine
3. Hantlitega lendamine
Kõhule
Kõhule
Kuidas on?
TÄnud!
S
stamma
MemberMassitsüklis on kõige tähtsam ikkagi toitumine ning mitte nii väga ühe kava valimine teise üle.Harjutusi on sul aga liiga palju. Esimene probleem mida on vaja adresseerida on fakt et kui sa oled õla treeningu ning triitsepsi isolatsioonharjutused rinnast eemaldanud, siis õlg ja triitseps saavad topelttrenni kuna igasugused rinna surumis harjutused koormavad ka neid. Kui sa aga otsustad oma jaotuse sellliseks jätta, siis vaata et sul nende kahe päeva vahel oleks puhkepäevi, näiteks 2x.
Seljatrenn võiks alata jõutõmbega- see parim kogukeha harjutus üldse. Alaselja tõsted jäta siis välja.
Need kaks harjutust võiksid välja jätta:
*Lendamine ette lamades plokk
*Eest ülestõmbed lai haare
Ning asemele too midagi õla tagaosale.
Rinna päeval tee üks kangi ja üks hantlitega surumine ning üks lendamis harjutus ja kogu lugu.
Jalapäeval alusta kükiga, see on kõige tähtsam harjutus üldse. Jalapressi või säärte sirutused ette võid siis ehk välja jätta.
Biitseps: kas sul on ikka vaja sellele pisikesele lihasele 9 seeriat teha? Ei tea ikka…..
Ok. suur tänu vastuse eest.
Kas see massitsükkel, mis Kiivikas on mõelnud http://www.fitness.ee/main.php?main=toorii…rcise&nr=24
on mõnevõrra puudulik?
Sest võtsin selle enda kava aluseks.
Kas oskad palun mõne harjutuse öelda õla tagaosale?
Tänud.
S
-
AutorPostitused