stamma
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
stamma
Memberära lihtsalt apelsinimahla ja kreatiini väga järjest manusta
stamma
Membermina võtaks ka umbes 4 supilusikatäit seda serious massi pärast trenni.
Asja mõte on lihtsalt see, et lihased tahavad kohe pärast pingutust hakata taastuma. Selleks on neil aga vaja süsivesikuid(ehitajad) ja valku(ehitusmaterjal). Sellepärast ongi hea juua taastusjooke pärast trenni kohe. Väga tahket midagi otse pärast trenni süüa ei ole kasulik, sest veri möllab alles lihastes ja kui sa sööd midagi tahket ja palju otse pärast trenni, siis pole lihtsalt maos piisavalt verd, et seda toitu seedida. Sellepärast ongi hea juua vedelat taastusjooki, et taastusjoogi imendumiseks pole maol vaja palju tööd teha.
Kreatiini soovitan kuskil 1 teelusikatäie enne trenni(või hommikul enne hommikusööki) ja 1 teelusikatäie pärast trenni. Ise teen nii.
stamma
MemberMa olen hästi kõhn ka kogu elu olnud ja nüüd lootsin hakata kõvasti massi kasvatama jõusaalis
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> tean aga, et jooksmine massi kasvatamisele eriti kaasa ei aita. mõtlesin, et kogun lihasmassi paar aastat ja siis paari aasta pärast hakkan vahel jooksmas käima. Aga jah, pärast leinekase juttu vist hakkan sellega üsna pea tegema
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ei tahaks ise sama asja läbi elada. kuigi ma olen ainult 23 aastane ja tean, et nii noorelt ei peaks küll sellise asjaga probleeme olema.stamma
MemberSee kõik on seotud vererõhu muutustega. Kui palju sul vererõhk tavaliselt on?Ei mäleta, aga tean, et kui viimati mõõtsin kuskil aasta tagasi, siis öeldi, et “täitsa normis on”. see oli muidugi vist enne, kui jõusaalis hakkasin käima.
Hakkasin ka paar nädalat tagasi vahetult enne trenni kohvi jooma, et oleks rohkem hetke-energiat trennis ja kõrgem vererõhk.
stamma
Memberma arvan, et kuna ma olen üle 190 cm pikk, siis võib-olla see mõjutab ka. ma ise tulin oma lolli peaga sellisele teooriale, et kui kükin, siis veri läheb suures osas jalgadesse ja siis pähe nii hästi ei jõua vms… taoline efekt on, kui laman või istun pikalt ja siis tõusen järsult püsti, siis võtab ka veits aega, enne kui kõndima tahaks hakata.
Aga tundub, et pean siis hakkama suusatama või jooksma, et seda vältida?
stamma
Membernõmme spordikeskus
täiega hea koht. hästi hubane, kõik masinad ja asjad on olemas, mis võiks olla (välja arvatud jooksulint). Raskusi on palju ja erinevaid. ainult 590.- kuu täiskasvanule ja 500.- kuu õpilasele. need spartad ja revalid on minu arust hinge hinnaga võrreldes sellega.
stamma
MemberIse alustasin ka tüüpilise 3×10 stiilis, tegin ka igasugu harjutusi. Kuna erinevalt paljudest ma ei jõua üldiselt üle 3 korra nädalas jõusaalis käia, siis olen juba peaaegu algusest peale jaotanud päevad lihasgruppidesse.
Suur abi oli just fitnessi lehel ja Kiivikase koostatud kavadel. Võtsin sealt massikava ja tegin endale 3 päevaseks ümber. Ühel päeval rind, õlg, triits, kõht, teisel päeval selg ja biits ja kolmandal päeval jalad ja kõht.
Vahepeal proovisin 3×8 teha, aga see ei olnud eriti suur vahe.
Siis aga ütles jõusaalis üks kutt, et ta luges kuskilt ajakirjast ühte teist stiili ja seda ma praegu teengi: 6 nädalat teen ühele lihasgrupile jõukava(näiteks selg), teistele lihasgruppidele teen samal ajal tavalist 3×10. Siis kui kuus nädalat möödas on, hakkan tegema teisele lihasgrupile jõukava(jalad näiteks) ja seljale-rinnale teen siis tavalist 3×10 jne. Jõukava all mõtlen siis 4×5 või 5×5 süsteemi, baasharjutused ainult. Praegu olen alles teise tsükli juures, ehk siis rinnale tegin juba 6 nädalat ära, praegu on selja kord ja siis mingi paari nädala pärast hakkan jalgadele tegema.
Tulevikus tahaks proovida seda nn Faas1 treeningut. http://www.fitness.ee/artikkel/1162/kuidas…alju-lihasmassi
tundub päris põnev.
stamma
MemberKas see on tõesti nii, et kui trenn läheb üle tunni aja, siis hakkab juba massi arvelt minema?
stamma
Memberolen juba natsa üle kuu käinud kuid viimane ädala jooksul märkasin et kui teen jõutsüklit 5×5 (50kg) siis järgmine kord juba suudan juba rohkem teha.peale selle märkasin, et 1 nädala jooksul suudan 12kg rohkem tõsta kuna ennem oli max mul 1x 53kg nüüd 65kg.
küsimus selles kas jätkan jõutükliga või lähen tagasi 3×12 seeria juurde mis treenib vastupidavust rohkem.
Ise valid, mis su eesmärk on eelkõige? Kas jõudu kasvatada või massi?
stamma
Memberminu arust on see üsna loogiline, et kükk või jõutõmme on trenni esimene harjutus pärast soojendust
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>stamma
Memberpane jõutõmme 3dax või 4daxTänan.
Muu on kõik OK?
stamma
MemberHei, mul ka üks küssa, ei hakanud uut teemat tegema.
Kas see, kui teisipäeval tegin rinnale kõvasti jõudu, samuti õlgadele ja triitsepsile ja täna(reedel) teen uuesti sama päeva, võib pärssida lihaste/jõu kasvu?
(kolmapäeval tegin õla- ja biitsepsipäeva, eile jalapäeva ja täna on samuti üle pika pika aja vaba reede, tahaks jõusaali minna. aga kui võib pärssida lihaste kasvu, siis ma ei lähe)
stamma
Memberminu arust veega neid sheike teha on üldse väga rõve. Proovige piimaga, siis enam veega ei tahagi.
stamma
MemberKofeiin enne trenni ei tohiks saada regulaarsuseks.Kas see “sõltuvus” tuleb tauriini ja arginiiniga ka?
stamma
MemberNing ka peeglist vahtijad võivad kükkida nagu klassikalised tõstjad. Ma arvan et iga üks kes on vaadanud klassikalise tõstmise võistlusi tunnistab et neil meestel on ikka väga võimsad reied nii et ma ei näe siin mingit vastuolu erinevate kükistiilide vahel. Pigem tundub asi olema egoga kükkimises sest kui sa ei lasku täiesti maani kükis siis sa võid palju rohkem kettaid kangile laduda.Mulle tundub ka nii. Sama väga paljude harjutustega nii kangiga, plokil, kui ka hantlitega. Ego pärast peab palju peale laadima ja siis tehakse kuidagi vääneldes need harjutused ära. Kas sellest on kasu, ei tea?
-
AutorPostitused