stainless
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
stainless
MemberÜhes kodulähedases kõrtsis on ka selline imelik aparaat, mis löögi tugevust möödab. Minu mäletamist mööda eelmine aasta oli tulemus seal 830, nüüd kui lambist proovisin jäi ka umbes samasse auku. Eks seal loeb palju ka juhus. Kuigi nüüd massi pea 10 kg juures peaks ka lööki rohkem olema.Neid aparaate ei ole mõtet tõsiselt võtta. Tulemus juba teine, kui lööd veidi madalamale või kõrgemale.
stainless
Memberstainless
MemberOlen allikatest kuulnud, et üle 80% sportlastest seksib enne võistlust. Ka Andrus Värnik rääkis, et seksib enne võistlusi.Viimasel ajal on Värnik nulli-poiss olnud, soovitaks tal vahetult enne MM-i kätt vahetada…
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> , võtsid mul sõnad suuststainless
Memberstainless
MemberMõned aastad tagasi käisin seal, rahvast oli tihti peale väga palju … masendav.
stainless
MemberKui õieti mäletan, siis hommiku tv-s reklaamisid nad trenazööri, kus kõik lihased võimalik läbi võtta. Mahub tuppa ehk ära!? Endalegi huvitav, palju selline pill maksab? Kelle toode?
stainless
MemberMasseeri kõrvalestasid ja joo klaas vett kõigepealt
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> või tee nagu hr. Mesi – libista üks õlu alla, et mõte tööle hakkaks ja päevaplaanid paika saaks pandud
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>stainless
MemberKäsivart ületreenides võib juhtuda, et see ei lase enam magada. Öösiti ärkasin üles selle peale, et käsi “suri ära” ning valutas. Pidin öösel lihast masseerima või/ja asendit muutma. Igavene jama.
stainless
Memberprofi tippkulturistid peavadgi rõvedad ja jubedad monstrumid olema-vinge vaadata. ilusad poisid mulle küll ei meeldi-nagu fitnessi omad…Andreaz!?
stainless
MemberPeaaegu kõigi venerahvusest meestega tuleb kättpidi teretada, see lihtsalt on neil selline komme. Osade Eestlaste komme on üldse mitte teretada, see on väga nõme komme.See ei puutu teemasse aga öelge kas või üks venelanna eesnimi mis ei lõppe a tähega ? Kui teate siis auhinnaks on minu poolt jalgsimatk Keilasse.
Pole just kõige tuntumad aga … http://imena.chebot.ru/spisokimen/0/f/ … ja eks neid vähem populaarsemaid nimesid on arvatavasti veelgi.
stainless
MemberMingi tunnike enne trenni oleks ikka mõtekas välja sülitada. Mul vähemalt kaob igasugune tahtmine füüsilist teha, kui snus all on.
stainless
MemberMul oli enam vähem sama jama. Pool aastat olin teinud ja juurde suurt ei midagi. Tegin siis 8-12 püramiidi. Siis vähendasin 6-le. 4 kuud hiljem lükkasin 20 kilo rohkem. Nüüd iga kuuga paar kilo 1,5-2 kilo rohkem jõudnud. Püramiid aitab kindlasti.
stainless
MemberKui ei maitse, siis rosinaid peoga juurde ja OK
stainless
MemberKuna minust on foorumis seoses selle teemaga juttu olnud juba, siis küsi. Käinud mõlemas sellealast haridust andvas koolis Eestis. Kõrgema neist lõpetanud 2003. aastal.töötad “mendina” või ainult tunnistus taskus?
veebruar 25, 2007 at 9:38 p.l. in reply to: ma ei tunne kedagi kes tunneks kedagi kes valiks keskerakonda! #107752stainless
MemberÜks “röökur” jälle juures
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>AutorPostitused