stainless
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
stainless
MemberMul ei avane ükski neist linkidest …
stainless
MemberMees on kole paks ja tahab kõhnaks saada, arst soovitab talle head dieeti, mis mehe kuu ajaga nii kõhnaks teeb, et see on sunnitud jälle arsti poole pöörduma. Räägib siis arstile mure ära, et tal liiga palju välja veninud nahka ja mida siis ette võtma peaks. Arst ütleb, et see ei ole mingi probleem ja saadavad mehe operatsioonile, kus tal nahk kokku tõmmatakse.
Pärast operatsiooni toibub mees narkoosist ja tahab ennast peeglist näha. Arst ulatab peegli aga patsient kukub kisama – issand, mis te minuga teinud olete, mul ju naba otsaees…
Arst vastu, et mis te muretsete, kulla mees, vaadake parem kui tore lips teil ees on!
september 15, 2007 at 6:48 p.l. in reply to: Eesti rekordid lamades surumises noorte klassis #125281stainless
MemberMis on Eesti rekord lamades surumises 16-18.ahttp://www.gometal.ee/images/WPC%20EESTI/W…%20rekordid.htm
Tahad teada rohkem? Siis küsi!
Saada küsimused meili teel: info@gometal.ee
september 15, 2007 at 8:09 e.l. in reply to: Tai poksi ja MMA võistlused 20 septeber Saku suurhallis. #125257stainless
MemberKuna kaamera lubatud http://www.piletilevi.ee/index.php?lang=es…24&mid=7140 ,siis võiks keegi asja linti võtta, kel vähegi võimalust ja aparaat lubab. Muidu saab hiljem siit ja sealt ainult lõike vaadata.
september 12, 2007 at 4:20 p.l. in reply to: Tai poksi ja MMA võistlused 20 septeber Saku suurhallis. #125102stainless
MemberNo ma ei tea kas ma olen pime ,aga ma ei näe seal küll ühtegi sellist nime nagu Henri Lebedev ,kui see nimi siin plakatil kirjas on siis ma olen küll pime
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>sa ei ole pime, lihtsalt kehva nägemisega … plakatit sa ju näed
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>september 11, 2007 at 9:10 p.l. in reply to: Tai poksi ja MMA võistlused 20 septeber Saku suurhallis. #125040stainless
MemberKas see ei ole Pärnu mees Lebedev?On
september 11, 2007 at 9:08 p.l. in reply to: Tai poksi ja MMA võistlused 20 septeber Saku suurhallis. #125039stainless
MemberPildi pealt alt reast, paremalt poolt teise poisi nime küll seal kirjas pole
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Mis siis pildi all kirjas on?
september 5, 2007 at 7:48 p.l. in reply to: Tai poksi ja MMA võistlused 20 septeber Saku suurhallis. #124437stainless
Member
stainless
MemberIga hommik kui ärkan, on silmade all vastikud kotid. (sinakad ka natuke)Magan küll igapäev 8 tundi ära, aga ikka sama tulemus.
Kui külma lusika silmapeal hoian see aitab?
Andke keegi spetsialist soovitusi plz, kuna suht mark on kottis silmadega kooli minna.
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kotid silmade all võivad osutada hormonaal-, ninakõrval- või otsmikuurgete häiretele.
stainless
MemberSelline küsimus…Olen algaja ja alustasin jooksmisega.Jooksen õhtul 6,3 km rahulikult sörkides, aeg on umbes 40 min.Kuskilt aga lugesin et rasvapõletus algab alles alates 30.st minutist, seega põletan pekki ainult 10 min?? Kas on üldse mõtet nii palju joosta?
Veel küsin milleks on jooksmine hea? milliseid lihaseid ta arendab? (arvestades valu piirkondi jalgades siis on ainult reie esimene külg valus ja hüppeliigese juurest ka,sääl pole üldse valus ja tagumik ka mitte
“>Tänud ette heade nõuannete eest.
Terve eelmine suvi tegin ülepäeva kerget sörki ca 30 min. korraga. Rasva kadus küll.
Kuid tõenäoliselt mängis ka see oma rolli, et enne ja peale jooksu hoidsin toiduga veidi tagasi.
stainless
Memberìîæåò, îíè âèäíû òîëüêî òåì, êòî çàðåãèëñÿ?.Kstati tak i estj!
stainless
MemberMinul õnnestus selliste kätega flegmoon saada ja haiglas operatsioonile sattuda.Päris karm: http://www.inimene.ee/pages.php3/06?haigus…22%3E%3C%2Fa%3E
stainless
MemberHaavad peavad puhtad kogu aeg olema.Mine traumapunkti ja lase puhastada ja siduda ja saad teada, kuidas hooldada.
Flegmooniga võid veremürgituse ka saada. Väga hull asi.
Kardan, et traumapunktist saadetakse pikalt. Kui ikka verd näha või pilt taskus pole, siis saadavad perearsti juurde. Aga mine tea.
stainless
MemberIgati 5+, et ka teistest rahvustest professionaalid foorumist osa võtavad – värskendav.
AutorPostitused