stainless
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
stainless
MemberTatjana – 55545794
Madara 31
Parim, kelle juures mina käinud olen Tallinnas.
stainless
MemberTuttav olukord. Ise hakkasin hommikuti multivitamiine võtma. Ca nädala-pooleteist pärast lõpetasin trennis haigutamise.
stainless
MemberIse olen Kimberis käinud ning tundus suhteliselt hea koht kuigi v2ike.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Samas olen kuulnud, et Mai jõukas pidi hea olema, paljud sõbrad k2ivad seal
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kimberi saal väike? Ei ütleks. Osad pingid on vanad aga tegemata midagi ei jää.
Tennisehallis kunagi käisin, on meelde jäänud, et jahe oli seal kuidagi.
Terviseparadiisis sai kunagi käidud, seal masinad korralikud kuid rahvast tihti peale palju.
stainless
MemberNo kui saalis treenerit ei ole ja poiss üksi trennis käib, siis õige ka et keeld peal. Kes see ikka tal silma peal jõuab/viitsib hoida.
stainless
MemberVahe ongi selles, kes mis pilguga vaatab. Kes vaatab teda kui seksuaalobjekti (ka minu arust vägagi tip-top), kes vaatab kui ema.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>stainless
MemberSeejuures esimesena sündinud laste IQ on kõrgem.kahtlane
stainless
MemberSuured lihased ja suur jõud on rohkem mehelikkuse teema.Ega ikka küll ei lähe jämedate käte, jalgade ja laiade õlgadega naised peale.
Aga see on ka vaid minu arvamus.
“>Samas “jõusaalinaised”, kel VEEL nägu ja rind naiselik, samas ülejäänu keha aga juba veidi üle keskmise lihastes … on seksuaalselt üsna ahvatlevad … eksperimentaalses mõttes. Loodan, et ei solvanud kedagi.
Muidu ideaal jääb ikka sinna fitnessitüdrukute kanti.
stainless
Member“rõõm” kuulda, et ma pole ainuke, kel selline kogemus. Jääb lootus, et asi polegi nii hull … veel.
,aga kui lihtsalt seisin kunagi sööklas järjekorras ,siis hakkas pilt mustaks minema ja kuulsin nagu vee all mulisemistImelik ,et sa ütlesid ,et tõmbas naha märjaks ,siis peaksid arsti juurde minema .
Poes järjekorras sama jama tihti peale või restos toitu oodates
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Naha tõmbas märjaks karm artikkel ….. nali vms

stainless
MemberPeale seda artiklit tõmbas ikka konkreetselt pildi uduseks ja naha märjaks
stainless
MemberMr.Y on õigus. Alati on vastus reas – alt vasakult diagonaalis üles. Igal uuel katsel sümbolid reas muutuvad.
stainless
Member3.kohtMõtle ringi. 3 esimest saavad auhinna, sina oled neljas, kes pakub kohta 3.
stainless
Member1. koht
stainless
Memberstainless
Memberjoonistasin väheke, see võiks välja nähe nii:http://img176.imageshack.us/my.php?image=fingeragrle9.jpg
Aga eks ma kasvatan siis väheke lähiajal, siis teen pildi oma sõrmest ja saate mutanti näha ja seletada asja. Praegu tundub ,et keegi ei saa aru, millest täpselt jutt käib, kuna ilmselt ikka vähestel on sedalaadi nähtusi.
Kõikide sõrmedega nii?
AutorPostitused